Hoe Mdf . Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mdf . Te Converteren
Hoe Mdf . Te Converteren

Video: Hoe Mdf . Te Converteren

Video: Hoe Mdf . Te Converteren
Video: How to Convert Word to PDF 2024, Mei
Anonim

Mdf is het formaat dat wordt gebruikt om een optische schijfimage te maken. Het is nodig om nauwkeurige pluisjes te maken zonder gegevensverlies. Vervolgens kan het mdf-formaat worden geconverteerd. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe mdf. te converteren
Hoe mdf. te converteren

instructies:

Stap 1

Hernoem het mdf-bestand naar iso. Dit is voor eenvoud en gebruiksgemak. Dit kan niet handmatig worden gedaan, dus download en installeer op uw pc toepassingen die zijn ontworpen om schijven te branden en met hun afbeeldingen te werken. De meest populaire zijn Nero en Alcohol. Open daarna het geïnstalleerde programma en doe het volgende.

Stap 2

Selecteer alle bestanden met de extensie mdf, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep ze naar het werkveld van het programma. Zoek vervolgens de knop "Converteren naar iso". Klik Het. De conversietijd is uitsluitend afhankelijk van de grootte van de bestanden. In de regel duurt het niet langer dan een half uur. Het resultaat is een bestand met het iso-formaat, dat u naar eigen inzicht kunt gebruiken: herschrijf de afbeelding naar een laserdisk, gebruik aanvullende software om informatie op uw pc te installeren, enz.

Stap 3

Vraag je vrienden om hulp. Als je om wat voor reden dan ook het mdf-bestand niet kunt converteren, vraag dan om hulp van kameraden die meer ervaring hebben met deze kwestie. Maar dit is een extreem geval. Installeer de benodigde software correct op uw pc, activeer deze in overeenstemming met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en converteer afbeeldingen van het ene formaat naar het andere. Over het algemeen zijn de mdf- en iso-formaten niet zo verschillend.

Stap 4

Denk er eens over na, heeft het zin om mdf te converteren? De afbeeldingen van dezelfde schijf in deze twee formaten nemen dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag op de harde schijf, worden gebruikt door dezelfde applicaties, het enige verschil is dat de iso iets sneller wordt gelezen vanwege het feit dat deze beter gestructureerd is. Maar nogmaals, dit verschil is niet zo significant.

Stap 5

Voer niet te veel bestanden uit om te converteren, dit kan ertoe leiden dat de software niet goed werkt of dat het proces te lang duurt. Converteer groepen van maximaal 5-10 bestanden, afhankelijk van de specificaties van uw pc.

Aanbevolen: