Hoe Open Je Een Dmg-bestand?

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Een Dmg-bestand?
Hoe Open Je Een Dmg-bestand?

Video: Hoe Open Je Een Dmg-bestand?

Video: Hoe Open Je Een Dmg-bestand?
Video: How To Open .DMG Files In Windows 2024, Mei
Anonim

Het dmg-bestandsformaat is een schijfgegevensimage gemaakt door het Mac OS-besturingssysteem. Het lezen van een dergelijk bestand impliceert het monteren van de afbeelding op een virtueel apparaat. Gebruikt door installatietoepassingen gedownload van het netwerk. Voor het Windows-besturingssysteem is aanvullende software vereist.

Hoe open je een dmg-bestand?
Hoe open je een dmg-bestand?

Noodzakelijk

  • - UltraISO;
  • - TransMac

instructies:

Stap 1

Download een gespecialiseerde UltraISO-toepassing van internet, waarmee u een bestand in dmg-indeling kunt openen en het programma kunt uitvoeren.

Stap 2

Open het menu "Bestand" van de bovenste werkbalk van het hoofdvenster van het programma en ga naar het item "Openen". Een alternatieve methode om het geselecteerde bestand te openen, kan het gelijktijdig indrukken van de combinatie van Ctrl + O-functietoetsen zijn.

Stap 3

Specificeer het item "Map" in het vervolgkeuzemenu van het nieuwe dialoogvenster "ISO-bestand openen" en selecteer de gewenste map met het bestand in dmg-formaat dat moet worden geopend.

Stap 4

Geef "Mac (*.dmg, *.timg, *.hfs)" op in het vervolgkeuzemenu "Bestanden van het type" om alleen bestanden met de geselecteerde extensie weer te geven en selecteer degene die u wilt openen.

Stap 5

Klik op de knop "Openen" en wacht tot het openingsproces in het UltraISO-programma is voltooid. Het resultaat van deze actie is de weergave van de inhoud van het geselecteerde bestand in het toepassingsvenster.

Stap 6

Roep het contextmenu van het vereiste inhoudselement van het dmg-bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Uitpakken naar" te selecteren.

Stap 7

Geef het pad op naar de map die is geselecteerd om de geëxtraheerde gegevens op te slaan en klik op OK om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 8

Download en installeer het TransMac-programma (betaald programma!).

Stap 9

Open het menu Extra van de bovenste werkbalk van het hoofdvenster van het programma en selecteer de opdracht Cd/dvd-afbeelding branden.

Stap 10

Selecteer het gewenste station in het vervolgkeuzemenu van het dialoogvenster dat wordt geopend en de schrijfsnelheid en voer de naam in van het bestand dat bedoeld is voor het opnemen van de afbeelding.

Stap 11

Klik op OK om uw keuze te bevestigen en geef de opslaglocatie en bestandsnaam op om het dmg-bestand uit te pakken.

Stap 12

Klik op OK om het branden van de schijfimage te bevestigen.

Aanbevolen: