Hoe Open Je Een Bestand Met Een Dmg-extensie

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Een Bestand Met Een Dmg-extensie
Hoe Open Je Een Bestand Met Een Dmg-extensie

Video: Hoe Open Je Een Bestand Met Een Dmg-extensie

Video: Hoe Open Je Een Bestand Met Een Dmg-extensie
Video: How to open/extract .dmg Mac OS files on Windows 10 2024, April
Anonim

Bestanden met de extensie *.dmg zijn afbeeldingen van schijven die zijn gemaakt en bedoeld zijn voor het opslaan van informatie in het Mac OS-besturingssysteem. Het openen van dergelijke bestanden in dit besturingssysteem gebeurt automatisch met de toepassing Schijfhulpprogramma. In het Microsoft Windows-besturingssysteem moet aanvullende software worden gebruikt om dergelijke bestanden om te zetten in formaten die compatibel zijn met het besturingssysteem.

Hoe open je een bestand met een dmg-extensie
Hoe open je een bestand met een dmg-extensie

Noodzakelijk

  • - dmg2img;
  • - dmg2iso;
  • - TransMac.

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een van de gespecialiseerde programma's waarmee u een bestand met de extensie.dmg kunt converteren naar het.iso-formaat dat compatibel is met het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Stap 2

Voer het uitvoerbare bestand van de TransMac-toepassing uit door te dubbelklikken en volg de aanbevelingen van de installatiewizard. Pas het selectievakje toe op het vak "Associëren met.dmg-bestanden".

Stap 3

Dubbelklik op het gedownloade zip-archief van de dmg2img-toepassing en verplaats de uitgepakte bestanden naar een nieuwe map, of voer het uitvoerbare bestand van de dmg2iso-toepassing uit (vereist geen installatie) door te dubbelklikken vanuit een willekeurige map.

Stap 4

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en selecteer het item "Alle programma's".

Stap 5

Vouw het knooppunt Accessoires uit en start Windows Verkenner.

Stap 6

Zoek de map of schijf met het bestand met de extensie.dmg die moet worden geopend en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken (voor het TransMac-programma).

Stap 7

Selecteer de opdracht "Uitvouwen" en specificeer het volledige pad naar de gewenste locatie voor het opslaan van een kopie van het vereiste bestand in het.iso-formaat (voor TransMac).

Stap 8

Voer de geselecteerde waarde in voor de naam van het opgeslagen bestand en klik op de knop "Opslaan" (voor TransMac-software).

Stap 9

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om de tool dmg2img te gebruiken.

Stap 10

Voer de waarde dmg2img full_path_and_name_of_to_converted_file.dmg full_path_and_name_of_copy_file.img in het veld "Open" in en bevestig de uitvoering van de conversieopdracht door op OK te klikken (voor het programma dmg2img).

Stap 11

Keer terug naar het hoofdmenu Start om het hulpprogramma dmg2iso te gebruiken en ga naar Uitvoeren.

Stap 12

Voer de waarde dmg2iso full_path_and_name_of_to_converted_file.dmg full_path_and_name_of_copy_file.img in het veld "Open" in en bevestig de uitvoering van de conversieopdracht door op OK te klikken.

Aanbevolen: