Hoe Setup-bestanden Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Setup-bestanden Te Maken
Hoe Setup-bestanden Te Maken

Video: Hoe Setup-bestanden Te Maken

Video: Hoe Setup-bestanden Te Maken
Video: Minecraft Plugin Coderen #0 | Een Minecraft Server (Plugin test server) maken | Setup 2024, Mei
Anonim

In de regel hebben veel beginnende gebruikers vragen die te maken hebben met het maken van hun eigen installatiepakketten, die, wanneer ze zijn uitgepakt, afzonderlijke mappen zullen creëren en alle ingepakte informatie daar zullen kopiëren.

Hoe setup-bestanden te maken
Hoe setup-bestanden te maken

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - Smart Install Maker-programma.

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, moet u gespecialiseerde software op uw computer installeren. De beste optie voor beginners is een softwarepakket genaamd Smart Install Maker. Download deze software van de officiële ontwikkelaarssite sminstall.com en installeer deze op uw computer. Dergelijke programma's moeten altijd op het systeemstation van een pc worden geïnstalleerd, dat wil zeggen, precies waar het besturingssysteem zich bevindt.

Stap 2

Nadat het programma is geïnstalleerd, klikt u op de snelkoppeling die zich op het bureaublad van de computer bevindt. U moet een nieuw project starten waarmee u uw eigen installatiebestanden kunt maken. Klik op het tabblad "Project" en klik op de knop "Nieuw maken". Vervolgens moet u alle velden van het programma invullen.

Stap 3

Vul eerst alle tekstinformatie in die wordt weergegeven bij het uitpakken van het installatiebestand. U moet velden als "Programmanaam", "Titel", "Bestandsnaam", "Logbestandnaam" en nog veel meer specificeren. Als u wilt dat gebruikers ook aanvullende informatie ontvangen over het programma dat u hebt verpakt, kunt u de site opgeven waarnaar de gebruiker tijdens de installatie wordt doorgestuurd. Zet hiervoor een vinkje naast het item "Webpagina openen".

Stap 4

Geef de paden op naar de bestanden die u in het installatiearchief wilt inpakken. Als het volume te groot is, duurt het verpakken lang. Zodra alles klaar is, klikt u bovenaan het programma op de groene knop en begint het proces van het inpakken van alle bestanden, evenals alle informatie die u in dit programma hebt ingevuld. In de toekomst kunt u het programma gebruiken om andere installatiebestanden te maken, bijvoorbeeld om uw programma te presenteren dat in een programmeertaal is geschreven.

Aanbevolen: