Waar Vind Je Een Steen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Waar Vind Je Een Steen In Minecraft
Waar Vind Je Een Steen In Minecraft

Video: Waar Vind Je Een Steen In Minecraft

Video: Waar Vind Je Een Steen In Minecraft
Video: Hoe VIND je SNEL DIAMANTEN in Minecraft!! 2024, Mei
Anonim

Steen is het meest voorkomende type blok in Minecraft. Maar het krijgen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Want uit het gebroken steenblok vallen alleen kasseien.

Waar vind je een steen in minecraft
Waar vind je een steen in minecraft

Er zijn twee manieren om een steen te krijgen in Minecraft. De eerste is eenvoudig en kost tijd, de tweede vereist middelen en geduld.

Een gemakkelijke manier om een steen te krijgen

Een eenvoudige manier is dat wanneer gesmolten in een kachel, een kasseien in steen verandert. Dus om een steen te krijgen, hoef je alleen maar een kachel te maken, en bij voorkeur een beetje om het resultaat te versnellen, en dan kolen of lava te krijgen. Om een kachel te maken, plaats je acht blokken kasseien in een ring op een werkbank.

Installeer de kachel, open de interface. Zet kolen of een emmer lava in de onderste cel. Plaats een kasseien in de bovenste gleuf. Sluit de fuser-interface en wacht. Het is het beste om de kasseien in meerdere ovens tegelijk te smelten, dit bespaart aanzienlijk tijd.

Steenkool kan in elke grot worden gevonden en op sommige plaatsen aan de oppervlakte kan het worden gedolven met een houweel. Lava wordt meestal onder de zeespiegel gevonden, wat in Minecraft op het niveau van vierenzestig blokken ligt, in zeldzame gevallen kun je lavameren aan de oppervlakte vinden. Om lava op te scheppen, moet je een emmer van drie ijzeren blokken maken. IJzer kan worden verkregen door ijzererts in een oven te smelten. Als je plotseling niet in grotten wilt klimmen, kun je met behulp van een kachel houtskool uit hout halen en er al kasseien op smelten, maar deze optie rechtvaardigt zichzelf niet.

Hoe een steen te krijgen met behulp van een complexe technologie

De tweede, moeilijke manier is om een houweel te krijgen met de "Silk Touch"-betovering. Om dit te doen, moet je een betoveringstafel samenstellen uit twee diamanten, een boek en vier blokken obsidiaan, dan genoeg ervaring opdoen door monsters te doden of kolen en andere mineralen te delven, en dan een willekeurige betovering op de houweel toepassen, in de hoop dat het zal "Silk Touch" zijn.

Er zijn hier verschillende nuances. Ten eerste heb je voor de extractie van obsidiaan zeker een diamanten houweel nodig, omdat andere materialen geen obsidiaan nemen. Het zoeken naar diamanten is lang en somber, hun grootste concentratie wordt gevonden tussen het vijfde en twaalfde niveau, waar veel lava is, waardoor ze onveilig zijn om te delven. Ten tweede moet je ook de diamanten houweel betoveren, omdat andere materialen veel sneller breken, dus het is gewoon niet winstgevend. Ten derde, en dit is het meest trieste, je hebt geen controle over het betoverende. Het is dus heel goed mogelijk dat de "silk touch" pas op de vijfde of zesde houweel naar je toe valt. Dus de eerste manier is veel winstgevender.

Maar de "silk touch" houweel is nog steeds de moeite waard om te maken, omdat het zeldzame blokken kan minen die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen. Deze omvatten bijvoorbeeld mycelium, waarop enorme paddenstoelen kunnen worden gekweekt.

Aanbevolen: