De Snelheid Van Uw Computer Aanpassen

Inhoudsopgave:

De Snelheid Van Uw Computer Aanpassen
De Snelheid Van Uw Computer Aanpassen

Video: De Snelheid Van Uw Computer Aanpassen

Video: De Snelheid Van Uw Computer Aanpassen
Video: JE PC SNELLER MAKEN IN 10 STAPPEN! - Top 10 2024, Maart
Anonim

Om een stabiele werking van pc's te garanderen, moeten ze correct worden geconfigureerd en periodiek worden onderhouden. Er zijn veel verschillende methoden die u kunt gebruiken om uw pc volledig te optimaliseren om de prestaties te verbeteren.

De snelheid van uw computer aanpassen
De snelheid van uw computer aanpassen

Noodzakelijk

  • - Slimme defragmentatie;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Als uw computer een Windows-besturingssysteem heeft, schakel dan eerst ongebruikte Windows-componenten uit. Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Beheer". Ga naar het submenu "Diensten".

Stap 2

Zoek een actieve service die u niet nodig heeft om uw apparaat te gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op de naam en open de eigenschappen van de service. Ga naar het tabblad Algemeen en zoek het item Opstarttype.

Stap 3

Selecteer Uitgeschakeld in het vervolgkeuzemenu en klik op Toepassen. Schakel alle andere onnodige systeemcomponenten uit met behulp van het beschreven algoritme. Start uw computer opnieuw op nadat u de geselecteerde services hebt uitgeschakeld.

Stap 4

Open de lijst met lokale stations (menu "Deze computer"). Ga naar de eigenschappen van een sectie en open het tabblad "Algemeen" en zoek het item "Indexering van bestandsinhoud toestaan". Deactiveer deze functie door het bijbehorende selectievakje uit te schakelen.

Stap 5

Klik op de knop Toepassen en selecteer Voor alle geneste submappen en bestanden. Wacht tot het systeem de parameters voor het werken met de geselecteerde partitie heeft gewijzigd. Schakel indexering voor andere volumes op dezelfde manier uit.

Stap 6

Installeer Smart Defrag-software. Voer het uit en open het instellingenmenu. Activeer het item "Bestanden groter dan overslaan" en selecteer de optie "100 MB".

Stap 7

Keer terug naar het hoofdmenu van het programma, selecteer alle beschikbare lokale stations en klik op de knop "Defragmenteren en optimaliseren". Voer deze procedure minstens eens per twee weken uit.

Stap 8

Installeer het Advanced System Care-programma. Voer het uit en activeer het proces van automatische optimalisatie van systeemparameters. Als u klaar bent, opent u het menu Hulpprogramma's. Selecteer "RAM".

Stap 9

Klik op de knop Doorsturen. Selecteer de optie Diepe reiniging in het vervolgkeuzemenu. Start uw computer opnieuw op na het voltooien van de beschreven stappen.

Aanbevolen: