Hoe U De Snelheid Van Uw Computer Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Snelheid Van Uw Computer Kunt Verhogen
Hoe U De Snelheid Van Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Snelheid Van Uw Computer Kunt Verhogen

Video: Hoe U De Snelheid Van Uw Computer Kunt Verhogen
Video: Hoe je de snelheid van Bridge eenvoudig verhoogt 2024, April
Anonim

Als uw computer niet zo snel werkt als hij kan werken, als hij vaak vastloopt wanneer u meerdere programma's tegelijk probeert uit te voeren, betekent dit dat hij moet worden overklokt. Je kunt hem op verschillende manieren overklokken.

Er zijn verschillende manieren om uw computer te overklokken
Er zijn verschillende manieren om uw computer te overklokken

instructies:

Stap 1

Defragmenteer uw harde schijf. Een standaard defragmentatieprogramma wordt bij Windows geïnstalleerd en stelt u in staat om bestanden op de meest handige manier te plaatsen om ze te openen.

Stap 2

U kunt sommige programma's uitschakelen vanaf het opstarten via het configuratiescherm of met behulp van registeropschoonprogramma's. Vaak wordt het lange proces van het laden van Windows geassocieerd met het downloaden van programma's.

Stap 3

Visuele effecten zoals het uiterlijk van vensters en meer kunnen ook worden uitgeschakeld, wat een aanzienlijke tol van RAM kan eisen, terwijl visuele effecten zoals het uiterlijk van vensters en meer ook kunnen worden uitgeschakeld, wat een aanzienlijke belasting van RAM kan veroorzaken.

Stap 4

Het overklokken van een computer is geen gemakkelijke operatie met zijn eigen nuances, die beschikbaar is voor degenen die goed thuis zijn in een computerapparaat. Deze bewerking kan uw computer echter aanzienlijk versnellen.

Stap 5

De computer werkt mogelijk niet goed vanwege fouten en "vuilnis" in het register. Programma's voor het opschonen van het register zullen u behoeden voor "vuilnis" en fouten in het register, evenals van een heleboel onnodige gegevens, wat de belasting van uw harde schijf zal verminderen.

Stap 6

Het kopen en installeren van een extra RAM-chip is ook een optie. De snelheid van de computer door de installatie van extra geheugen zal aanzienlijk toenemen.

Aanbevolen: