Zelfverdediging Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Zelfverdediging Uitschakelen?
Zelfverdediging Uitschakelen?

Video: Zelfverdediging Uitschakelen?

Video: Zelfverdediging Uitschakelen?
Video: Gymles: Zelfverdediging 10: Aanleggen van grepen en klemmen 2024, April
Anonim

Soms, bij het installeren van online programma's (bijvoorbeeld netwerkgames), reageert de antivirus hierop als een kwaadaardige manifestatie. Dit gebeurt ook bij meerdere sporen van een applicatie die verwijderd moet worden. Bij het oplossen van dergelijke problemen gebruiken veel mensen het uitschakelen van zelfbescherming van de antivirus. Laten we eens kijken naar het uitschakelen van zelfverdediging met behulp van het voorbeeld van Kaspersky Anti-Virus.

Zelfverdediging uitschakelen?
Zelfverdediging uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Het uitschakelen van dit onderdeel van het programma is hetzelfde in bijna alle versies van Kaspersky.

Gebruikers van Kaspersky Internet Security 2010 moeten het programmavenster openen en op de knop "Instellingen" klikken. Schakel in het gedeelte "Parameters" het item "Zelfverdediging inschakelen" uit en sla de instellingen op.

Stap 2

In de versie van Kaspersky Internet Security 2011 is de volgorde van acties als volgt: klik op de knop "Instellingen" in het hoofdvenster van het programma, ga in het geopende venster naar het tabblad "Geavanceerde instellingen" en selecteer de "Zelf- defensie" punt. Er verschijnen een aantal vinkjes, waaronder het vinkje weghalen van het vakje "Zelfverdediging inschakelen".

Stap 3

Als u Kaspersky PURE gebruikt, selecteer dan het item "Instellingen" in het hoofdmenu van het programma, vink in het gedeelte "Zelfverdediging" het item "Zelfverdediging inschakelen / uitschakelen" aan of uit en sla de instellingen op.

Stap 4

In versies "6" en "7" en andere eerdere versies, selecteert u in het instellingenvenster het tabblad "Service" en schakelt u het selectievakje "Zelfverdediging inschakelen" uit.

Aanbevolen: