Hoe Dr.Web Zelfverdediging Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Dr.Web Zelfverdediging Uit Te Schakelen
Hoe Dr.Web Zelfverdediging Uit Te Schakelen

Video: Hoe Dr.Web Zelfverdediging Uit Te Schakelen

Video: Dr Web o melhor anti vírus para Android 2021 2022, November
Anonim

Het Dr.Web-antivirusprogramma behoort, samen met Kaspersky Anti-Virus en Nod32, tot de vijf krachtigste en meest effectieve antivirusprogramma's. In versie 5.0 van het programma is een speciale zelfverdedigingsmodule verschenen, die het wijzigen van systeembestanden en instellingen verhindert, die meestal alleen beschikbaar zijn voor de computerbeheerder. Deze innovatie verbetert de beveiliging van het besturingssysteem aanzienlijk, maar verstoort het werk van een ervaren gebruiker.

Hoe Dr.Web Zelfverdediging uit te schakelen
Hoe Dr.Web Zelfverdediging uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Om de zelfverdediging van deze antivirussoftware volledig uit te schakelen, moet u enkele instellingen in het programma zelf maken. Zoek het Dr.Web-pictogram in de lade en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Zelfverdediging" in het menu. Het programma geeft een dialoogvenster weer waarin wordt gevraagd naar getallen die naast elkaar worden weergegeven in een enigszins vervormde vorm. Voer cijfers in; dit is een garantie dat geen enkel virus het programma verstoort.

Stap 2

Klik op Start, vervolgens op Uitvoeren en typ regedit om de Register-editor te starten. Druk op enter en wacht tot het editorvenster verschijnt. Ga naar de HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services DwProt branch, vouw de mappen opeenvolgend uit en klik met de linkermuisknop op de bedieningsknoppen in de vorm van miniatuur plusjes. Maak de Startwaarde gelijk aan 4. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op (de waarde bevindt zich in het rechtergedeelte van het venster Register-editor) en selecteert u "Wijzigen".

Stap 3

Het is ook vermeldenswaard dat werk in het computerregister een zeer sterk effect heeft op het hele systeem, dus probeer alles correct te doen, zodat u in de toekomst geen problemen ondervindt. Start je computer opnieuw op. Zelfverdediging wordt deze keer niet geactiveerd. Om de zelfverdediging van Dr.Web bij het opstarten van de computer opnieuw in te schakelen, stelt u dezelfde Start-parameter in op 0. Dit beschermingsonderdeel is niet voor niets in het programma geïntegreerd, dus u moet het niet nogmaals uitschakelen.

Stap 4

Als u uw computer echt wilt beschermen tegen verschillende kwaadaardige programma's, moet u deze module niet uitschakelen. Let er gewoon niet op en in de toekomst merk je er gewoon niets van. Zoals de praktijk laat zien, wennen mensen snel aan veranderingen in de computer, zowel grafisch als software.

Populair per onderwerp