Zijkanten Van Een Foto Verwijderen

Inhoudsopgave:

Zijkanten Van Een Foto Verwijderen
Zijkanten Van Een Foto Verwijderen

Video: Zijkanten Van Een Foto Verwijderen

Video: Zijkanten Van Een Foto Verwijderen
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Vrouwen, en zelfs sommige mannen, houden er niet van als de "oren" aan de zijkanten plotseling verschijnen op een succesvol verkregen foto. Maar moderne fotoverwerkingsprogramma's helpen dit probleem heel eenvoudig op te lossen.

Zijkanten van een foto verwijderen
Zijkanten van een foto verwijderen

Noodzakelijk

  • - PhotoInstrumen-programma;
  • - het originele fotobestand dat moet worden verwerkt.

instructies:

Stap 1

De PhotoInstrument-app kan een aantal problemen oplossen die uw foto's bederven. Dankzij dit programma kun je je gezicht reinigen van acne, je huid een gezondere uitstraling geven, onnodige elementen van de foto verwijderen en van vorm veranderen. Het is de laatste functie die u nodig hebt om de zijkanten op de foto te verwijderen en de doorhangende buik "aan te spannen". Om de app in actie te proberen, start u deze en bekijkt u een instructievideo waarin wordt uitgelegd welke fotobewerkingstool u moet kiezen. Of druk op de knop "Annuleren" en ga direct naar de verwerking van de foto.

Stap 2

Zoek in de bovenste werkbalk van het werkvenster van het PhotoInstrument-programma het menu "Bestand" en selecteer de optie "Openen" in het vervolgkeuzevenster of gebruik de sneltoets Ctrl + O. Geef vervolgens in het nieuwe venster dat wordt geopend de locatie op van de foto die moet worden verwerkt, open de map met de foto. Selecteer de afbeelding met de cursor en voeg deze toe aan het programma.

Stap 3

Zoek in de werkbalk linksboven in het venster het gereedschap Uitvloeien in de tweede rij van links. Met deze tool kunt u objecten vergroten of verkleinen, gewicht toevoegen of verminderen en de vorm en kenmerken van het gezicht wijzigen. Vink in de extra opties van het menu Plastic het item Verkleinen aan. Verplaats vervolgens de schuifregelaar op de overeenkomstige schalen, selecteer de penseelgrootte en de mate van hardheid. Ga dan direct naar de foto waarin je de zijkanten moet corrigeren. Verplaats de cursor naar het "probleemgebied" in de foto en "trek" met de linkermuisknop aan de zijkanten. Hoe kleiner het penseel dat u gebruikt, hoe subtieler de bewerkingen in de foto zullen zijn. Nadat alle noodzakelijke wijzigingen zijn aangebracht, selecteert u het item "Opslaan als" in het menu "Bestand" en slaat u het voltooide bestand op in het formaat dat u nodig hebt.

Stap 4

Op elk moment van het bewerken kunt u de bewerkte afbeelding vergelijken met de originele door op de knop "Origineel" te klikken. Gebruik indien nodig de functie om recente wijzigingen ongedaan te maken door op de overeenkomstige knop op de werkbalk te klikken of door een van de opties in het gedeelte "Bewerken" te selecteren.

Stap 5

Op dezelfde manier kunt u de zijkanten van de foto verwijderen met behulp van het MakeUpInstrument-programma, dat in veel opzichten lijkt op de PhotoInstrument-toepassing. Voor het gemak van gebruikers zit er ook een trainingsvideo in. Voor hetzelfde doel kunt u het programma "Beauty Studio" gebruiken. Voor kenners van het Adobe Photoshop-programma, zal het niet moeilijk zijn om de zijkanten en maag aan te spannen, visueel het gewicht te verminderen.

Stap 6

Maar voor beginners is het het beste om de hierboven beschreven applicaties of speciale online services te gebruiken. Ga hiervoor naar de online editorpagina, gebruik de knop Uploaden om de foto toe te voegen die je wilt verwerken. Druk vervolgens achtereenvolgens op de knoppen Retoucheren en Afslanken. Verplaats de schuifregelaar in het vervolgkeuzevenster, selecteer de penseelgrootte en hardheid en ga vervolgens naar de foto. Houd de linkermuisknop ingedrukt en schuif deze naar het midden van het zijgebied om de vorm er slanker uit te laten zien. Wanneer u klaar bent met verwerken, klikt u op de knop Opslaan en geeft u de locatie op om de voltooide afbeelding op te slaan.

Aanbevolen: