Glitter Verwijderen Van Een Gezicht Op Een Foto

Inhoudsopgave:

Glitter Verwijderen Van Een Gezicht Op Een Foto
Glitter Verwijderen Van Een Gezicht Op Een Foto

Video: Glitter Verwijderen Van Een Gezicht Op Een Foto

Video: Glitter Verwijderen Van Een Gezicht Op Een Foto
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Het is belangrijk voor een beginnende fotograaf om te begrijpen dat drie dingen de kern vormen van een goede foto: licht, licht en opnieuw licht. Hoe goed uw model er ook uitziet, als u de belichting niet correct kunt instellen of de lichtomstandigheden voor de opname niet kunt kiezen, zal het moeilijk zijn om een interessante en expressieve foto te maken. Hier zijn enkele tips voor het maken van een goed fotoportret.

Glitter verwijderen van een gezicht op een foto
Glitter verwijderen van een gezicht op een foto

Noodzakelijk

  • - goede make-up voor het model;
  • - compact poeder;
  • - goede verlichting;
  • - Photoshop CS.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het model klaar is om te fotograferen. Zorg ervoor dat de visagist de natuurlijke olieachtige glans van het gezicht van het onderwerp verwijdert. Zorg dat je wat poeder bij je hebt om de make-up van je model bij te werken als dat nodig is. Als je er alles aan doet dat de glitter pas op het moment van fotograferen in beeld is, hoef je niet te lijden en dit onaangename effect te verwijderen met behulp van computerprogramma's. Gebruik zachte, diffuse verlichting.

Stap 2

Gebruik Photoshop CS om olieachtige glans van foto's te verwijderen. Laad hiervoor de snapshot in het programma. Pas een vervagingsfilter toe op de hele opname, selecteer het penseel op het tabblad Geschiedenis (links van de naam van het geselecteerde vervagingseffect). Schakel over naar het originele bestand op het tabblad Geschiedenis.

Stap 3

Kies de gewenste dekking voor de borstel en een geschikte diameter. Stel het penseel in op de modus Donkerder. Borstel met deze instellingen over de plekken waar de glitter zichtbaar is op het gezicht. Je zult zien dat de huid in deze gebieden een matte tint krijgt en de glans zal verdwijnen.

Stap 4

Gebruik de tweede, gemakkelijkere manier om glitter van het gezicht te verwijderen met Photoshop CS. Upload de foto naar het programma. Selecteer het pipetgereedschap. "Klik" op de foto naast het gebied waar er glans is. Zo kunt u de kleur kiezen waarmee u over het defect gaat schilderen.

Stap 5

Selecteer het penseel. Stel de instellingen in - de borstel moet zacht zijn, stel de dekking in op ongeveer 30%, de diameter moet worden aangepast aan de grootte van de glanzende plek. Zet het penseel in de "donkere" modus. "Overschilder" de glanzende plekken op de foto en pas de diameter van het penseel aan in overeenstemming met het geselecteerde gebied op de foto.

Stap 6

De derde manier is om de patch-tool te gebruiken. Selecteer het "glanzende gebied" dat u met deze tool wilt verwijderen. "Verplaats" het met de muis naar de plaats waarmee u het glanzende gebied wilt vervangen, verwijder de selectie door op CTRL + D te drukken. De glanzende plek wordt automatisch vervangen door het gebied dat u hebt geselecteerd.

Aanbevolen: