Hoe Maak Je Een Foto Van Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Foto Van Het Bureaublad
Hoe Maak Je Een Foto Van Het Bureaublad

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Het Bureaublad

Video: Hoe Maak Je Een Foto Van Het Bureaublad
Video: LAPTOP DESKTOP WALLPAPER IDEAS| tiktok, macbook customization, background, aesthetic, canva tutorial 2024, Mei
Anonim

In sommige situaties moet u vastleggen wat er op uw bureaublad gebeurt. Bijvoorbeeld om een foto te maken van de fout die optreedt om deze naar de beheerder te sturen, of u moet de modeminstellingen onthouden, maar er is geen tijd of wens om handmatig op te nemen. In dergelijke gevallen hoeft u de monitor niet te fotograferen - u kunt een momentopname van het bureaublad maken met behulp van de besturingssysteemsoftware.

Hoe maak je een foto van het bureaublad
Hoe maak je een foto van het bureaublad

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - het Snagit-programma.

instructies:

Stap 1

Open het venster dat je wilt fotograferen. Als dit een snel proces is, zoek dan eerst de toetsen op uw toetsenbord en bereid u voor om ze in te drukken. Zoek de Prt Scr-knop op het toetsenbord, of Print Screen - vanuit het Engels, "print screen". Met deze knop kunt u een momentopname maken van uw gehele bureaublad. Als u slechts één afzonderlijk toepassingsvenster hoeft vast te leggen, houdt u alt="Image" op uw toetsenbord ingedrukt terwijl u Prt Scr indrukt.

Stap 2

Druk op Prt Scr of alt="Image" + Prt Scr, afhankelijk van wat je wilt fotograferen. Het besturingssysteem onthoudt de vastgelegde afbeelding. Start een willekeurige grafische editor. Zelfs de standaard Paint uit de groep "Standaard", het menu "Start" zal het doen. Druk op Shift + Insert op het toetsenbord of in het menu van de grafische applicatie "Bewerken" - "Invoegen". De gemaakte foto verschijnt in het venster.

Stap 3

Sla de snapshot op als een gewone foto met de bmp- of jpg-extensie. Als u van plan bent een afbeelding per post te verzenden, verlaag dan eerst de beeldkwaliteit tot het acceptabele minimum om de hoeveelheid informatie te verminderen. Dit kan in dezelfde grafische editor.

Stap 4

U kunt ook gespecialiseerde software gebruiken die in realtime schermafbeeldingen van uw computer maakt. Download het Snagit-programma op de soft.softodrom.ru-website en installeer het op uw pc. Om een screenshot van het bureaublad te maken, drukt u op de Prt Sc-knop en het hulpprogramma start automatisch met de voltooide afbeelding. U kunt op elk moment schermafbeeldingen maken van de foto's die u voor u ziet op het bureaublad van uw computer. Het is ook vermeldenswaard dat u met dit programma afbeeldingen kunt bewerken en verschillende figuren kunt toevoegen.

Aanbevolen: