Een Voorbeeld Van Een Foto Maken A

Inhoudsopgave:

Een Voorbeeld Van Een Foto Maken A
Een Voorbeeld Van Een Foto Maken A

Video: Een Voorbeeld Van Een Foto Maken A

Video: Een Voorbeeld Van Een Foto Maken A
Video: How to draw a cute Ice cream pop, Draw cute things 2024, Mei
Anonim

In veel gevallen kan een voorbeeld van een afbeelding nodig zijn. U schrijft bijvoorbeeld een artikel en plaatst dit met illustraties op een website. Het is een beetje belachelijk om grote afbeeldingen in de tekst in te voegen. Omvangrijk en moeilijk te lezen, ze zullen de aandacht afleiden. Maar ik zou graag willen dat de lezer, indien gewenst, toch de gelegenheid krijgt om ze te overwegen. Afbeeldingsvoorbeelden zijn een geweldige oplossing voor het probleem.

Voorbeeld is een handige manier om een afbeelding als illustratie toe te voegen
Voorbeeld is een handige manier om een afbeelding als illustratie toe te voegen

Noodzakelijk

grafische editor, foto

instructies:

Stap 1

Om een voorbeeld van een afbeelding te maken, moet u een groot afbeeldingsbestand in een grafische editor zoals Adobe Photoshop of iets dergelijks laden. Verklein vervolgens de grootte van de afbeelding in pixels. Meestal worden voor previews afbeeldingen met een resolutie van ongeveer 200x200 pixels gebruikt, maar voor uw doeleinden kan een ander formaat geschikt zijn.

Stap 2

Sla de verkleinde versie van de afbeelding op in een apart bestand. In sommige editors kunt u de compressiesnelheid kiezen. Als u een afbeelding naar internet verzendt, kunt u een iets sterkere compressie toepassen om de afbeelding sneller te laten laden voor degenen die uw tekst zullen bekijken.

Stap 3

Voor een voorbeeld is het niet nodig om de hele afbeelding te verkleinen, sommige mensen geven er de voorkeur aan een klein fragment uit te knippen en als voorbeeld te gebruiken. Het hangt af van uw smaakvoorkeuren en het doel van de tekst.

Stap 4

Upload vervolgens beide afbeeldingen naar bestandshosting. Voor beide foto's heb je een direct adres nodig. Code voor het plaatsen van afbeeldingen:

Aanbevolen: