Een Foto Maken Van Een Pagina Op Internet

Inhoudsopgave:

Een Foto Maken Van Een Pagina Op Internet
Een Foto Maken Van Een Pagina Op Internet
Anonim

Actieve gebruikers van internet en mensen wiens werk er op de een of andere manier mee verbonden is, soms is het nodig om een pagina op internet te "fotograferen". Er zijn verschillende manieren, laten we er een bekijken.

Een foto maken van een pagina op internet
Een foto maken van een pagina op internet

Noodzakelijk

  • - computer
  • - toegang tot internet
  • - elke grafische editor

instructies:

Stap 1

Open de site waarin u geïnteresseerd bent in een apart venster van uw favoriete browser. De meeste sites passen meestal niet in een "one screen", dat wil zeggen dat het niet altijd mogelijk is om een foto van de hele pagina te maken. Als dit het geval is, scrolt u omlaag naar het gewenste fragment.

Stap 2

Zoek de PrtScrn / Sys Rq-toets op het toetsenbord, deze bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek, naast de knoppen Scroll Lock, Pause / Break, in het blok precies boven de pijltoetsen.

Stap 3

Het browservenster met de site moet boven alle andere vensters staan en actief zijn om de volgende stap correct te laten verlopen. Houd de alt="Image"-toets ingedrukt en druk, zonder deze los te laten, op de eerder gevonden PrtScrn-toets. Foto van de pagina op internet is gemaakt en gekopieerd naar het klembord. Nu moet je het in een grafische editor plakken. Om een afbeelding van het klembord te plakken, kunt u de standaard Paint-editor gebruiken die bij het Windows-besturingssysteem wordt geleverd, of een andere editor waarmee u met het klembord kunt werken.

Stap 4

Open Paint, er wordt een nieuw document gemaakt. Druk vervolgens op de toetscombinatie Ctrl + V en de afbeelding van het klembord wordt in de editor geplakt. Nu moet je het bestand opslaan. Selecteer in het bestandsmenu Bestand -> Opslaan als …, geef de vastgelegde momentopname een naam en selecteer JPEG als bestandstype. Klaar!

Aanbevolen: