Kaspersky Self-Defense Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Kaspersky Self-Defense Uitschakelen
Kaspersky Self-Defense Uitschakelen

Video: Kaspersky Self-Defense Uitschakelen

Video: Kaspersky Self-Defense Uitschakelen
Video: How to enable/disable self-defense in Kaspersky Internet Security 2014 2024, April
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest betrouwbare en populaire programma's in zijn soort. Net als elke andere antivirus heeft Kaspersky een zelfverdedigingsoptie, dat wil zeggen dat andere programma's of gebruikers hun bestanden niet kunnen wijzigen of vernietigen. Maar soms moet de zelfverdedigingsmodus worden uitgeschakeld.

Kaspersky Self-Defense uitschakelen
Kaspersky Self-Defense uitschakelen

instructies:

Stap 1

Er zijn een aantal gevallen waarin u de zelfverdediging van Kaspersky Anti-Virus moet uitschakelen. Als u bijvoorbeeld ruimte op de harde schijf wilt vrijmaken door de sporen ervan te verwijderen. Het is eigenlijk heel eenvoudig om te doen, en het hele proces zou je niet meer dan twee minuten moeten kosten.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram in de linkerhoek. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Instellingen". U krijgt een venster te zien voor het configureren van algemene beveiligingsparameters, dat bestaat uit tabbladen als "Bescherming", "Controleren", "Bijwerken" en "Parameters". Kies de laatste.

Stap 3

In het venster "Opties" ziet u de optie "Zelfverdediging inschakelen". Daar tegenover staat een selectievakje. Dit betekent dat de anti-virus zelfverdediging is ingeschakeld en de programmabestanden beschermt tegen wijziging. Schakel het selectievakje uit en klik op de knop "OK" of "Toepassen". Daarna kan het programmavenster worden gesloten. U kunt het instellingenvenster ook openen vanuit het hoofdvenster van de antivirus. De bijbehorende knop bevindt zich in de linkerbovenhoek.

Stap 4

Onthoud dat zelfverdediging opnieuw moet worden geactiveerd zodra u al uw zaken hebt gedaan. Een antivirusprogramma zonder zelfbescherming kan worden aangevallen door virusbestanden en ernstig beschadigd raken.

Aanbevolen: