Kaspersky-beveiliging Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Kaspersky-beveiliging Uitschakelen
Kaspersky-beveiliging Uitschakelen

Video: Kaspersky-beveiliging Uitschakelen

Video: Kaspersky-beveiliging Uitschakelen
Video: How To Temporarily Turn Off Kaspersky Security Free Antivirus Protection [Tutorial] 2024, Maart
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest populaire programma's voor het beschermen van uw computer tegen virussen en verschillende aanvallen. Het herkent niet alleen malware, maar desinfecteert ook geïnfecteerde bestanden.

Kaspersky-beveiliging uitschakelen
Kaspersky-beveiliging uitschakelen

instructies:

Stap 1

Het komt voor dat gebruikers ondermaatse of niet-gelicentieerde programma's op hun computer installeren. Het kan veel gebruikerstaken gemakkelijker maken en geld besparen, maar vertrouwen op onbekende ontwikkelaars kan een negatieve invloed hebben op de prestaties en veiligheid van uw eigen computer. Kaspersky Anti-Virus waarschuwt hier tijdig voor. Zodra je een kwaadaardig (naar zijn mening) programma begint te downloaden, probeert de antivirus je actie te blokkeren. Als u besluit de waarschuwing van Kaspersky te negeren, klikt u op de knop "Overslaan" in het waarschuwingsvenster dat onmiddellijk verschijnt wanneer het antivirusprogramma een kwaadaardig programma detecteert. Kaspersky zal u toestaan om het bestand te downloaden / installeren, maar het zal zijn werk controleren en u regelmatig waarschuwen voor mogelijk gevaar.

Stap 2

Als u Kaspersky Anti-Virus voor een lange tijd wilt uitschakelen, voert u de volgende opdrachten uit. Klik met de rechtermuisknop op het Kaspersky-pictogram, dat zich rechtsonder in het scherm naast de klok bevindt. Klik in het contextmenu dat wordt geopend op de optie "Instellingen".

Stap 3

Hier leest u hoe u algemene beveiligingsinstellingen voor Kaspersky configureert. Aan de linkerkant is een lijst met opties die u op dit moment kunt configureren. Selecteer het item "Parameters".

Stap 4

Kaspersky Anti-Virus gebruikt standaard zelfverdediging, dat wil zeggen dat het systeem voortdurend zijn werk en mogelijke bedreigingen controleert. Schakel het selectievakje "Zelfverdediging inschakelen" uit. Bevestig uw acties door op "Toepassen" en vervolgens op "OK" te klikken. Antivirusbescherming is uitgeschakeld. Wees uiterst voorzichtig bij het werken op internet of met onbekende opslagmedia: uw computer is nu kwetsbaar.

Stap 5

Als u Kaspersky Anti-Virus tijdelijk wilt uitschakelen, klikt u met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram op het onderste paneel van uw monitor. In het menu dat wordt geopend, selecteert u "Afsluiten". Bevestig uw beslissing door op "OK" te klikken.

Aanbevolen: