Hoe 1C-boekhouding Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe 1C-boekhouding Te Installeren
Hoe 1C-boekhouding Te Installeren

Video: Hoe 1C-boekhouding Te Installeren

Video: Hoe 1C-boekhouding Te Installeren
Video: how to download 1C enterprise 8.3 free 2017 latest version and getting file without key 2024, Mei
Anonim

"1C: Accounting" is een onderdeel van een uitgebreide applicatie voor boekhouding, personeels- en bedrijfsboekhouding van een bedrijf - "1C: Enterprise". Dit programma is een van de meest populaire in onze tijd op het grondgebied van de voormalige USSR.

Hoe 1C-boekhouding te installeren
Hoe 1C-boekhouding te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - installatiebestanden "1C: Boekhouding".

instructies:

Stap 1

Voer het installatiebestand Setup.exe uit om "1C: Accounting" op uw computer te installeren. Klik in het geopende venster op de knop "Volgende". Selecteer in het volgende venster de vereiste componenten die u wilt installeren. Ga daarna naar de taalselectie om extra interfaces te maken. Klik op de knop "Volgende". Selecteer de gewenste taal die standaard in het programma wordt gebruikt. Klik volgende.

Stap 2

Ga naar de 1C: Accounting server installatie. Vink in het volgende venster het vakje aan naast de optie "Install the 1C: Accounting server as a Windows service", maak vervolgens een gebruiker aan die u later kunt gebruiken om de service te starten. Wijs er eventueel een wachtwoord aan toe.

Stap 3

Klik op de knop "Installeren". Installeer vervolgens Hasp Device Driver. Kopieer hiervoor de bestanden hinstall.exe, hdinst_windows.dll van de map Hasp Device Driver naar de map met het geïnstalleerde 1C / bin-programma. Installeer Hasp met behulp van het uitvoerbare bestand.

Stap 4

Open de servermap "1C: Boekhouding". Klik met de rechtermuisknop op de tak "Central Servers", selecteer de optie "Nieuw". Voer de servernaam in, gebruik de dns-naam van de computer ervoor, alle parameters kunnen standaard worden achtergelaten. Maak een infobase om de installatie van 1C: Accounting te voltooien.

Stap 5

Vouw de vertakking van de server uit die u hebt gemaakt. Selecteer de tak "Clusters", deze bevindt zich naast de naam van de IP-poort, klik met de rechtermuisknop op de optie "Infobases". Geef de naam van de database op en geef vervolgens de databaseserver en het DBMS-type op. Schakel het selectievakje uit naast het selectievakje 'Database maken als deze afwezig is' en vink het ook aan naast 'Blokkering van geplande taken instellen'.

Stap 6

Voer de snelkoppeling "1C: Boekhouding" uit op het bureaublad, voeg de gemaakte basis toe in het venster dat verschijnt, klik hiervoor op de knop "Toevoegen", selecteer "Bladeren" en zoek de gemaakte basis, selecteer deze en klik op "OK". Voer de naam in die op het systeem voor uw basisstation wordt weergegeven. Klik op Voltooien. De installatie van "1C: Boekhouding" is voltooid.

Aanbevolen: