Hoe Windows-toepassingen Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Windows-toepassingen Te Sluiten
Hoe Windows-toepassingen Te Sluiten

Video: Hoe Windows-toepassingen Te Sluiten

Video: Hoe Windows-toepassingen Te Sluiten
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Mei
Anonim

Leer Windows-applicaties met één klik te sluiten. Deze functie werkt ongeacht het aantal geopende programma's. Zo'n behoefte ontstaat wanneer bijvoorbeeld bij het laden van een game blijkt dat er meer resources voor nodig zijn dan verwacht.

Hoe Windows-toepassingen te sluiten
Hoe Windows-toepassingen te sluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Windows-systeem.

instructies:

Stap 1

Maak voor dit geval een speciale snelkoppeling, die op het bureaublad staat. Klik op het bureaublad (klik met de rechtermuisknop). Selecteer het tabblad "Maken" en vervolgens "Snelkoppeling". Voer in de regel "Select object location" de volgende informatie in: taskkill / f / fi / "username" / fi "imagename ne explorer.exe" / fi "imagenanenedwm.exe" /. Gebruikersnaam - gebruikersnaam, vervang deze door iets anders, kies je eigen gebruikersnaam.

Stap 2

Bedenk een naam voor uw pictogram, vervang de afbeelding door een handiger pictogram. Pin de snelkoppeling op de taakbalk. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram, selecteer in het menu dat verschijnt de regel "Pin to the taskbar".

Stap 3

Let op, de lijst met applicaties kan worden bewerkt, sluit het geselecteerde programma uit. Voeg aan de bovenstaande informatie - / fi”imagenamene de naam van de applicatie toe. exe ". Vervang de naam van de toepassing door de naam die u wilt. Controleer de naam van het geselecteerde programma in Taakbeheer of in de eigenschappen van de applicatie. Klik met de rechtermuisknop op het icoon met de applicatie. Selecteer in het menu de regel "Eigenschappen". Kopieer de exacte bestandsnaam naar de gemaakte snelkoppeling.

Stap 4

Zorg er bij het sluiten van de applicatie voor dat u er niet in werkt. Vergeet niet dat het document moet worden bewaard, zodat het werk niet onherstelbaar verloren gaat. Sluit een applicatie door op de sneltoets Alt + F4 te drukken. Pas de elementen van de applicatie naar wens aan. Klik met de rechtermuisknop op de geopende applicatie, zoek de regel "Bekijken" in het menu.

Stap 5

Om een toepassing te sluiten die om de een of andere reden is vastgelopen, drukt u één voor één op de toetsen - Ctrl + Alt + Del. Het venster Taakbeheer verschijnt op het beeldscherm. Klik met de muis op de naam van de applicatie en sluit deze door op de optie "Stop de applicatie" te klikken. Voer de applicatie opnieuw uit, zo'n herstart zal het terugbrengen naar een gezonde staat.

Aanbevolen: