Hoe Virussen Te Verwijderen In Kaspersky

Inhoudsopgave:

Hoe Virussen Te Verwijderen In Kaspersky
Hoe Virussen Te Verwijderen In Kaspersky

Video: Hoe Virussen Te Verwijderen In Kaspersky

Video: Hoe Virussen Te Verwijderen In Kaspersky
Video: How to run a virus scan in Kaspersky Internet Security 2018 2024, Mei
Anonim

Antivirus bestaat om virussen te verwijderen en te neutraliseren. Het is geen geheim. Natuurlijk zal deze vraag voor sommigen onbeduidend lijken. Maar we leren allemaal wel eens. Bovendien is er niets mis met het leren beschermen van je computer.

Hoe virussen te verwijderen in Kaspersky
Hoe virussen te verwijderen in Kaspersky

instructies:

Stap 1

Om te beginnen heeft uw antivirusprogramma een bericht verzonden dat er een virus is gedetecteerd. Het feit dat er een kwaadaardig programma is gedetecteerd, betekent niet dat alles onmiddellijk moet worden verwijderd. Wacht om te beginnen tot het einde van de scan van de computer of het flashstation. Open vervolgens het programmavenster. klik op het antiviruspictogram in de lade.

Stap 2

Om de gedetecteerde beveiligingsproblemen op te lossen, klikt u op de knop "repareren". Nadat er een venster verschijnt met de melding dat het virus kan worden gedesinfecteerd, vinkt u het vakje naast "Toepassen op alle objecten" aan en klikt u vervolgens op de knop "desinfecteren". Er is een vinkje nodig om niet honderd keer op dezelfde knop te drukken. Het valt nog te bezien hoeveel virussen uw antivirusprogramma zal detecteren.

Stap 3

Omdat het virus zelf geen bruikbare informatie bevat, kan het niet worden genezen. Daarom verschijnt er meestal nadat u de opdracht "genezen" hebt gegeven een tweede venster met een voorstel om het virus te verwijderen. Voel je vrij om te verwijderen, aarzel niet. En vergeet niet het vakje "van toepassing op alle objecten" aan te vinken.

Stap 4

Soms is het nodig om een banner te verwijderen. En Kaspersky Anti-Virus zal u helpen om vervelende advertenties te verwijderen. U hoeft natuurlijk geen berichten te verzenden, video's te bekijken, enzovoort, enzovoort. Banners zijn onder te verdelen in verschillende soorten. Degenen die openen in de browser en degenen die openen op het bureaublad. Door de website van de antivirusontwikkelaar te bezoeken, kunt u een ontgrendelingscode krijgen. Als het virus de toegang tot internet of antivirussites blokkeert, gebruik dan een andere pc en stuur het nummer en de tekst van het bericht naar de site. Het eenvoudigste wat u kunt doen wanneer de banner verschijnt, is een noodstop maken. De kans om van het virus af te komen is niet groot, maar soms helpt deze methode.

Aanbevolen: