Hoe Virussen Te Behandelen Met Kaspersky

Inhoudsopgave:

Hoe Virussen Te Behandelen Met Kaspersky
Hoe Virussen Te Behandelen Met Kaspersky

Video: Hoe Virussen Te Behandelen Met Kaspersky

Video: Hoe Virussen Te Behandelen Met Kaspersky
Video: How to run a virus scan in Kaspersky Internet Security 2018 2024, April
Anonim

De markt voor antivirussoftware biedt momenteel een brede selectie - van kleine hulpprogramma's tot krachtige antiviruspakketten. Een van de best geïntegreerde oplossingen is Kaspersky Anti-Virus, dat met succes weerstand biedt aan zowel bekende als nieuwe kwaadaardige programma's.

Hoe virussen te behandelen met Kaspersky
Hoe virussen te behandelen met Kaspersky

Noodzakelijk

Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Rescue Disk, Kaspersky Virus Removal Tool, een set antivirusprogramma's voor het bestrijden van bepaalde virussen (indien nodig)

instructies:

Stap 1

Als uw computer niet werd beschermd door een antiviruspakket en u zeker weet dat schadelijke programma's het systeem al hebben binnengedrongen, moet de computer worden ontdaan van virussen voordat u het hoofdantiviruspakket installeert. Om dit te doen, downloadt u de nieuwste versie van de Kaspersky Virus Removal Tool, voert u deze uit en voert u deze uit. Nadat u het systeem heeft gecontroleerd, installeert u de versie van Kaspersky Anti-Virus die voor u geschikt is.

Stap 2

Ondanks dat de antivirus het systeem onafhankelijk controleert op virusactiviteit, is het soms toch nodig om de computer handmatig te scannen. Open hiervoor het hoofdvenster van het programma, selecteer het menu-item "Controleren" en klik op de knop "Volledige controle". Wacht daarna tot het einde van de controle en bekijk de controlelogboeken. Als de antivirus bepaalde virussen heeft gevonden maar niet kon verwijderen, download dan de hulpprogramma's van de Kaspersky Lab-website die zijn ontworpen om precies die virussen te verwijderen die niet door het antiviruspakket kunnen worden verwijderd.

Stap 3

Als u de virussen nog steeds niet kunt verwijderen of als de antivirus is beschadigd door virussen, gebruik dan de opstartschijf Kaspersky Rescue Disk. Brand de afbeelding van deze schijf naar optische media (of naar een USB-flashstation als u een afbeelding voor een flash-medium hebt gedownload) en start er vanaf. Geef in het venster van het opgestarte systeem de scan van de hele computer op. Start na het voltooien van de controle uw computer opnieuw op en herhaal de controle met een normaal antivirusprogramma.

Aanbevolen: