Geluid Invoegen In Flitser

Inhoudsopgave:

Geluid Invoegen In Flitser
Geluid Invoegen In Flitser

Video: Geluid Invoegen In Flitser

Video: Geluid Invoegen In Flitser
Video: Camera, flash 2 sound effect 2024, Mei
Anonim

Het toevoegen van extra multimedia-elementen aan de flitser gebeurt met behulp van editors. De meest voorkomende hiervan is Macromedia Flash MX, maar andere programma's hebben ook vergelijkbare functionaliteit.

Geluid invoegen in flitser
Geluid invoegen in flitser

Noodzakelijk

Macromedia Flash MX-programma

instructies:

Stap 1

Bereid een audiobestand voor om aan Flash toe te voegen. Het is het beste om opnames met een hoge bitrate van goede kwaliteit te gebruiken. Verwijder ruis uit de opname, pas indien nodig het geluid aan in het programma voor het bewerken van audio-opnames. Het bestand moet in MP3 zijn of een ander formaat dat wordt ondersteund door de editor die u gebruikt om de flitser te maken.

Stap 2

Open uw Flash-bewerkingsprogramma en open vervolgens het bestand waarin u het geluid wilt invoegen. Gebruik het menu Bewerken of Plakken om de optie te vinden om bestanden te importeren om aan het programma toe te voegen. Merk op dat ze verschillende bestandsformaten kunnen ondersteunen, maar het is het beste om de meest bekende te gebruiken.

Stap 3

Als u nog niet eerder flash-bewerkingssoftware op uw computer heeft geïnstalleerd, download dan Macromedia Flash MX of een equivalent daarvan van de officiële website van de ontwikkelaar. U kunt ook andere bronnen gebruiken om het installatieprogramma voor het programma te downloaden. Afhankelijk van de fabrikant kan het gebruik ervan in rekening worden gebracht; gebruik bij online betalen het virtuele toetsenbord op het scherm.

Stap 4

Installeer het editorprogramma op uw computer volgens de instructies van de menu-items van het Macromedia Flash MX-installatieprogramma. Installeer indien nodig het crack-programma. Open in het menu Bestand het Flash-bestand waaraan u geluid wilt toevoegen. Gebruik het menu met de naam Importeren of Importeren naar bibliotheek om het media-object in Flash in te voegen.

Stap 5

Geef in het geopende venster de map op waar het gewenste item zich op uw computer bevindt. Als het audio-opnameformaat niet door de applicatie wordt ondersteund, gebruik dan verschillende conversieprogramma's om het te converteren, die u ook op internet kunt vinden. Het is ook mogelijk voor gebruikers van snel internet om de opname online te converteren.

Aanbevolen: