Geluid Invoegen In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Geluid Invoegen In Een Presentatie
Geluid Invoegen In Een Presentatie

Video: Geluid Invoegen In Een Presentatie

Video: Geluid Invoegen In Een Presentatie
Video: Muziek/audio in PowerPoint toevoegen | PowerPoint Basics | PPT Solutions 2024, Mei
Anonim

Maak uw toespraak of toespraak kleurrijker en informatiever met een goed ontworpen multimediapresentatie. Voeg audiobestanden toe aan uw presentatie om kritieke informatie te markeren. Volg een paar stappen om geluid in te voegen in uw Microsoft PowerPoint-presentatie.

Muziek
Muziek

instructies:

Stap 1

Maak een presentatie en open deze. Kopieer de benodigde audiobestanden naar de map waar de gemaakte presentatie zich bevindt.

Stap 2

Zoek en klik op het Microsoft PowerPoint-lint op het tabblad Invoegen. In het blok "Mediaclips" ziet u de knop "Geluid" - klik erop. U krijgt vier opties aangeboden: 1) "Geluid van bestand" - door het te selecteren, moet u de locatie van het muziekbestand specificeren; 2) "Geluid uit de organisator van clips" - hier moet u kiezen uit de clips en geluiden die beschikbaar zijn in de organisator; 3) "Geluid van CD" - leg het geselecteerde nummer van CD vast; 4) "Geluid opnemen" - er wordt een miniprogramma geopend waarmee u zelf het gewenste geluid kunt opnemen.

Stap 3

Nadat je audio in je presentatie hebt ingevoegd, selecteer je het audiobestandspictogram op de dia. Er verschijnt een extra tabblad Geluidshulpmiddelen in het Microsoft PowerPoint-lint. Als u deze opent, kunt u aanvullende instellingen maken voor het geluidsbestand in de presentatie.

Aanbevolen: