Een Proefversie Van Kis . Activeren

Inhoudsopgave:

Een Proefversie Van Kis . Activeren
Een Proefversie Van Kis . Activeren

Video: Een Proefversie Van Kis . Activeren

Video: Een Proefversie Van Kis . Activeren
Video: Koersdatabronnen activeren 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Internet Security is de beste optie om uw computer te beschermen. Het bevat alle noodzakelijke elementen voor een veilige werking. KIS omvat alle antivirusopties en opties voor veilig internetten: bescherming tegen phishing, spam, informatielekken, firewall.

Een proefversie van kis. activeren
Een proefversie van kis. activeren

Noodzakelijk

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Plaats de cd in het station met Kaspersky Internet Security om de proefversie van KIS te installeren. Het installatieprogramma start automatisch. Als dit niet gebeurt, opent u Deze computer, gaat u met Kaspersky naar de schijf en dubbelklikt u op het installatiebestand (waarschijnlijk heet het setup.exe). Als u Kaspersky Internet Security in een online winkel hebt gekocht, opent u een browser en kopieert u de link naar het installatiebestand dat u bij aankoop hebt ontvangen naar de adresbalk. Nadat u dit bestand hebt gedownload, voert u het uit om de proefversie van Kaspersky Internet Security te installeren.

Stap 2

Selecteer het type programma-installatie in het welkomstvenster van de installatiewizard van Kaspersky Internet Security. Standaardinstallatie: als u deze optie selecteert (in dit geval wordt het selectievakje naast het veld "Installatie-instellingen wijzigen" gewist) wordt Kaspersky Internet Security op de computer geïnstalleerd met de aanbevolen beveiligingsinstellingen. Als u de KIS-installatie-instellingen wilt aanpassen, selecteert u een aanpasbare installatie. Schakel hiervoor het selectievakje "Installatie-instellingen wijzigen" in. Selecteer vervolgens de map waarin u het programma wilt installeren, schakel indien nodig de beveiliging van het installatieproces uit.

Stap 3

Klik volgende". Lees de Kaspersky Lab-licentieovereenkomst om de proefversie van Kaspersky Internet Security te installeren. Klik op de knop "Ik ga akkoord" als u akkoord gaat met de clausules van de licentieovereenkomst. De installatie van het programma op uw computer gaat verder.

Stap 4

Kies of u wilt deelnemen aan een programma dat informatie naar Kaspersky Lab stuurt over bedreigingen die op uw computer worden gedetecteerd. Er wordt ook een unieke identificatiecode aan uw pc en systeeminformatie verzonden. Als dit bij u past, vinkt u het vakje aan naast het item "Ik accepteer de voorwaarden voor deelname aan Kaspersky Security Network".

Stap 5

Activeer een proefkopie van Kaspersky Internet Security - dit wordt gevraagd door de installatiewizard nadat de programmabestanden zijn gekopieerd. Klik volgende". Zorg ervoor dat uw pc de juiste systeemdatum heeft. Selecteer het item "Activeer de proefversie", download en installeer vervolgens het sleutelbestand, dat dertig dagen geldig is. Deze versie is volledig functioneel en na de vervaldatum kunt u de antivirusdatabases niet meer bijwerken. De proefversie is niet beschikbaar als u deze al eerder hebt gebruikt of al is geactiveerd.

Stap 6

Wacht terwijl de installatiewizard het systeem analyseert en regels maakt voor vertrouwde toepassingen, klik op Voltooien om de proefversie van KIS te installeren.

Aanbevolen: