Een Proefversie Van Kaspersky Installeren

Inhoudsopgave:

Een Proefversie Van Kaspersky Installeren
Een Proefversie Van Kaspersky Installeren

Video: Een Proefversie Van Kaspersky Installeren

Video: Een Proefversie Van Kaspersky Installeren
Video: How to Install and Activate kaspersky Endpoint Security Explained in sinhala 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Lab biedt gebruikers een breed scala aan softwareproducten voor de bescherming van personal computers. Dit zijn antivirusprogramma's voor verschillende besturingssystemen en programma's om uw pc te beschermen terwijl u op internet werkt. Om met deze applicatie te werken, moet je een licentie aanschaffen, maar binnen een maand kun je de programma's in proefmodus gebruiken.

Een proefversie van Kaspersky installeren
Een proefversie van Kaspersky installeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van Kaspersky Lab op www.kaspersky.com om de proefversie van het antivirusproduct te downloaden en te activeren. Kies het programma dat bij je past en download het naar je computer. Voer het bestand uit door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop.

Stap 2

De Application Setup Wizard wordt geopend, selecteer in het eerste venster het installatietype: "Standaardinstallatie", in dit geval wordt de applicatie geïnstalleerd met de parameters die worden aanbevolen door de specialisten van de ontwikkelaar. U kunt ook een antivirusprogramma installeren met de mogelijkheid om instellingen te wijzigen. Klik op de knop Volgende.

Stap 3

Lees de tekst van de licentieovereenkomst om door te gaan met het installeren van de proefversie van Kaspersky, klik op de knop "Volgende". In het volgende venster wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een programma dat voorziet in het verzenden van informatie over bedreigingen naar Kaspersky Lab. Als u hieraan wilt deelnemen, vinkt u het vakje aan en klikt u op "Volgende". In het volgende venster moet u uw versie van het programma activeren.

Stap 4

Controleer hiervoor de internetverbinding van de juiste datum op de computer. Selecteer de optie "Proefversie activeren". Tijdens het installatieproces wordt gedurende dertig dagen een sleutelbestand geïnstalleerd. Na het verstrijken van deze periode moet u een licentiesleutel kopen, anders zijn de programma- en antivirusdatabase-updates niet beschikbaar. Klik op de knop "Voltooien".

Stap 5

Activeer de proefversie van Kaspersky na het installeren van het programma. Open het toepassingsvenster, klik in het rechterdeel van het venster op de link "Voer de activeringscode in", klik in het geopende venster op de knop "Activeer de toepassing", klik op "Volgende". Selecteer de optie "Activeer proefversie", wacht tot de verbinding met de server tot stand is gebracht. Nadat de activering is voltooid, klikt u op Voltooien.

Aanbevolen: