Hoe De Taal Te Herschikken

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal Te Herschikken
Hoe De Taal Te Herschikken

Video: Hoe De Taal Te Herschikken

Video: Hoe De Taal Te Herschikken
Video: Aandacht!!! Rundertong sjasliek zal je hart winnen. En sturen naar Sotsji! 2024, Mei
Anonim

Om de toetsenbordindeling te wijzigen hoeft de gebruiker hier geen specifieke kennis voor te hebben. Alles wordt gedaan door op twee toetsen te drukken, maar voor beginners kan zo'n vraag een echt probleem worden.

Hoe de taal te herschikken
Hoe de taal te herschikken

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Op een personal computer kan de invoertaal op twee manieren worden omgeschakeld: via de computerinterface en ook door synchroon bepaalde toetsen in te drukken. Om de invoertaal te wijzigen via de pc-interface, richt u uw aandacht op de rechterkant van de taakbalk. Naast het klokpictogram ziet u de afkorting "RU" of "EN" (die de huidige toetsenbordindeling weergeeft), of een pictogram met de weergave van de Russische of Amerikaanse vlag. Klik met de linkermuisknop op dit icoon en selecteer de gewenste layout. Door op de linkerknop te klikken, kunt u sneltoetsen instellen om de lay-out snel te wijzigen.

Stap 2

Wijzig lay-out - toewijzing van sneltoetsen. Door met de rechtermuisknop op de taalbalk te klikken, selecteert u het menu "Opties" of "Instellingen" (op verschillende versies van Windows kan de sectie anders worden genoemd). Selecteer in de instellingen "Sneltoets wijzigen" en stel de gewenste opties in. De keuze is klein - u kunt de toetsencombinatie "Shift" + "Alt" of "Shift" + "Ctrl" instellen als een operatieve wijziging van de invoertaal.

Stap 3

Wijzig de invoertaal met behulp van sneltoetsen. Als u dergelijke parameters niet eerder hebt opgegeven, wordt de lay-out volgens de standaard gewijzigd door synchroon op "Shift" + "Alt" te drukken. Deze functie is erg handig voor degenen die vaak teksteditors gebruiken in hun werk. Voor meer comfort van de gebruikers zijn er tot op heden ook programma's ontwikkeld waarmee u de lay-out in de automatische modus kunt wijzigen. Het meest voorkomende programma is het hulpprogramma Punto Switcher.

Aanbevolen: