Hoe 1C 8 . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe 1C 8 . Te Installeren
Hoe 1C 8 . Te Installeren

Video: Hoe 1C 8 . Te Installeren

Video: Hoe 1C 8 . Te Installeren
Video: Windows 10: Error 1311 "Source file not found" u0026 install 1C 8.2 2024, Mei
Anonim

1C is een groot platform dat automatische boekhouding en management accounting mogelijk maakt, dat een groot aantal componenten omvat. De achtste versie van het pakket is tegenwoordig een van de meest populaire. De installatie ervan wordt uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten die worden voorgelegd aan het boekhoudsysteem dat wordt gecreëerd.

Hoe 1C 8. te installeren
Hoe 1C 8. te installeren

instructies:

Stap 1

Download de 1C versie 8-distributiekit naar uw computer vanaf de officiële website van het bedrijf dat het product ontwikkelt. U kunt het programma ook op schijf kopen bij een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van software en computerhardware.

Stap 2

Plaats na aankoop de schijf in het station van uw computer om de installatie te starten. Om de installatie van de gedownloade distributiekit te starten, dubbelklikt u eenvoudig op het setup.exe-bestand dat u van de site hebt gedownload. Om toegang te krijgen, extraheert u alle bestanden uit het archief door met de rechtermuisknop op de resulterende distributiekit te klikken en de optie "Uitpakken naar huidige map" te selecteren.

Stap 3

Er verschijnt een installatievenster voor u. Klik op de knop "Volgende" om door te gaan met de installatie. Op de volgende pagina wordt u gevraagd om de componenten te installeren die u nodig hebt om met de onderneming te werken.

Stap 4

Onder deze modules zijn er verschillende versies van de programmaclient en uitbreidingen daarop. U kunt de vereiste parameters selecteren met behulp van de vervolgkeuzelijst naast elke regel van de parameter. Door op de naam van de module te klikken, kunt u ook de beschrijving van de geselecteerde optie aan de rechterkant van het installatievenster lezen. Klik na het voltooien van de selectie van componenten op de knop "Volgende".

Stap 5

In het volgende venster wordt u gevraagd om de interfacetaal te selecteren die voor het programma wordt gebruikt. Selecteer de juiste taal en klik op Volgende. Als u de optie "Server 1C" hebt geselecteerd, wordt u gevraagd om aanvullende instellingen te maken. Geef de gebruikersnaam op in het systeem dat de optie zal gebruiken en wijs, indien nodig, een wachtwoord toe om toegang te krijgen tot de server.

Stap 6

Klik op Volgende en vervolgens op Installeren. U kunt ook de anti-manipulatie-driver voor het programma uitpakken. Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, begint de installatie van het pakket. Na voltooiing ziet u een bijbehorend bericht. Klik op de knop "Voltooien" om de procedure te voltooien. Installatie van 1C is voltooid.

Aanbevolen: