Hoe Records Op Schijven Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Records Op Schijven Te Verwijderen
Hoe Records Op Schijven Te Verwijderen

Video: Hoe Records Op Schijven Te Verwijderen

Video: Hoe Records Op Schijven Te Verwijderen
Video: Hoe de Xbox 360 te demonteren en schoon te maken 2024, April
Anonim

Veel pc-gebruikers zijn al bekend met het branden van informatie op dvd's en cd's met speciale programma's. Maar vandaag weet helaas niet iedereen hoe records op schijven te verwijderen. Deze informatie is handig als u de "oude" media gaat gebruiken voor nieuwe opnames.

Hoe records op schijven te verwijderen
Hoe records op schijven te verwijderen

instructies:

Stap 1

Open het meest bekende programma voor het branden van schijven - Nero. Elke versie zal het doen. Het hoofdvenster verschijnt voor u, waar u de categorie "Add-ons" moet selecteren. Voer vervolgens de taak "Wis cd" of "dvd wissen" uit, afhankelijk van het type fysieke media dat u wilt wissen.

Stap 2

Gebruik in het nieuwe venster "Erase Rewritable Disc" de pijl om het opnameapparaat en de te gebruiken reinigingsmethode te selecteren. In totaal krijg je twee manieren aangeboden. De eerste is het volledig wissen van een herschrijfbare schijf, waarbij alle gegevens permanent worden gewist. De tweede is om de RW-schijf snel te wissen. In dit geval lijkt de schijf leeg, maar worden de gegevens die erop zijn opgeslagen niet verwijderd. Nadat u de methode hebt gekozen, klikt u op de knop "Wissen". Het programma zal de schijf opschonen van de informatie die het bevat.

Stap 3

Het is niet nodig om Nero-software te gebruiken, omdat u opnamen op schijven kunt verwijderen met veel vergelijkbare programma's: NTI Wave Editor, Power Producer, Small CD Writer, Deep Burner Free en andere. Het is ook mogelijk om een schijf in het Windows-besturingssysteem zelf te wissen. Het is noodzakelijk in de map "Deze computer" met de rechtermuisknop op het pictogram van deze schijf te klikken en de opdracht "Deze schijf wissen" te selecteren.

Aanbevolen: