Schrijfbeveiliging Van Dvd-schijven Verwijderen

Inhoudsopgave:

Schrijfbeveiliging Van Dvd-schijven Verwijderen
Schrijfbeveiliging Van Dvd-schijven Verwijderen

Video: Schrijfbeveiliging Van Dvd-schijven Verwijderen

Video: Schrijfbeveiliging Van Dvd-schijven Verwijderen
Video: HP - DVD-station verwijderen/vervangen (G6-1a00 Series laptop-pc's) 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin, wanneer u probeert informatie van een dvd naar een computer te schrijven, een melding verschijnt dat het medium tegen schrijven is beveiligd. U kunt daarom geen informatie naar uw harde schijf kopiëren. En wat te doen als er bijvoorbeeld een interessante film op zo'n schijf is opgenomen en u deze moet opslaan? In feite kunt u deze bescherming van bijna elke dvd verwijderen.

Schrijfbeveiliging van dvd-schijven verwijderen
Schrijfbeveiliging van dvd-schijven verwijderen

Noodzakelijk

  • - tegen schrijven beveiligde dvd;
  • - CloneDVD-programma.

instructies:

Stap 1

Om de bescherming van dergelijke schijven te omzeilen, kunt u het beste speciale programma's gebruiken. Een van de beste programma's van dit soort is CloneDVD. Met zijn hulp kunt u de inhoud van de schijf kopiëren zonder de beveiliging te omzeilen. Download de applicatie van internet en installeer deze op uw computer. Het programma is commercieel, maar heeft een gratis proefperiode. Start na de installatie uw pc opnieuw op.

Stap 2

Voer het programma uit. Nadat u het hebt gestart, wordt de lade van uw optische drive automatisch geopend. Plaats er een schrijfbeveiligde dvd in, klik op de mapafbeelding die in het hoofdmenu van het programma staat. Selecteer daarna met behulp van de bladerknop de map waarin de kopie van de schijf wordt opgeslagen. Klik vervolgens op het pijltje tegenover de regel Kopiëren als en selecteer DVD.

Stap 3

Klik vervolgens op de pijl tegenover de regel DVD Capaciti en selecteer het dvd-formaat waarvan de informatie wordt opgenomen. Dit is een standaard DVD 5 met een volume van 4, 7 of een ruimere DVD 9 met een volume van 8,5 GB.

Stap 4

Linksboven in het venster bevindt zich een sectie met de naam Dvd-inhoud. Standaard worden alle bestanden die naar de harde schijf worden geschreven daar gecontroleerd. Als u niet alle bestanden hoeft op te schrijven, kunt u in deze lijst alleen de bestanden markeren die u nodig heeft.

Stap 5

Nadat u alle vereiste opties hebt geselecteerd, klikt u op "Start". Het proces van het opnemen van informatie van de schijf begint. In de meeste gevallen wordt alle geselecteerde informatie naar de harde schijf geschreven. De snelheid waarmee gegevens naar de schijf worden geschreven, hangt af van de specifieke dvd en van uw optische station. Heel vaak stelt het programma de minimumsnelheid in.

Stap 6

Nadat de procesbalk 100% heeft bereikt, wordt de schijf gebrand. De informatie bevindt zich in de map die u hebt gekozen om de gegevens op te slaan.

Aanbevolen: