Overzicht Van Belangrijke Windows 10-functies

Inhoudsopgave:

Overzicht Van Belangrijke Windows 10-functies
Overzicht Van Belangrijke Windows 10-functies

Video: Overzicht Van Belangrijke Windows 10-functies

Video: Overzicht Van Belangrijke Windows 10-functies
Video: Топ 10 Фишек Windows 10 - Обзор от Comfy.ua 2024, Mei
Anonim

Op 29 juli is de nieuwe versie van het besturingssysteem Windows 10 uitgebracht. Microsoft biedt gebruikers veel verschillende bijgewerkte toepassingen en opwindende functies. Laten we de belangrijkste innovaties van het bijgewerkte product van Microsoft eens nader bekijken.

Windows 10
Windows 10

Het universele Windows 10-besturingssysteem is geoptimaliseerd voor verschillende apparaten. Het zal werken op een computer, tablet, smartphone.

Belangrijkste kenmerken van Windows 10

1. De opkomst van meerdere desktops. Als u bijvoorbeeld meerdere applicaties uitvoert, worden deze onderaan toegevoegd in de vorm van meerdere werkvensters (tabellen). Hoe is deze functie nuttig? U kunt tegelijkertijd verschillende werkzaamheden op verschillende bureaubladen uitvoeren zonder de positie van de vensters aan te raken of ze te slepen, maar eenvoudig tussen de verschillende te schakelen.

2. Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 installeert alle benodigde stuurprogramma's voor uw computer of laptop zelf (als u internet heeft). Het enige ongemak is dat de stuurprogramma's niet onmiddellijk worden geïnstalleerd, maar pas enige tijd nadat het systeem is gestart.

1. De Cortana-spraakassistent is standaard geïnstalleerd. Hiermee vindt u de informatie die u nodig hebt zowel op uw lokale apparaat als op internet. Bovendien kunt u met uw stem een brief typen, herinneringen maken, bestanden met documenten zoeken en multimedia-inhoud in- en uitschakelen.

2. In plaats van Internet Explorer heeft Windows 10 een ingebouwde browser - Spartan. Het heeft een zeer handige functie - u kunt eventuele notities direct op de sitepagina achterlaten en met hen delen op sociale netwerken. De browser zal Cortana integreren. Spartan genereert een speciale bibliotheek van de pagina's die u bezoekt, die kan worden bekeken zonder internetverbinding.

3. De interface van de "start"-knop wanneer erop wordt gedrukt, is vergelijkbaar met Windows 7, nu wordt de "start" op volledig scherm geopend. Als u hier tegelapplicaties plaatst, kunt u deze direct starten. Ze bevinden zich allemaal in de interface van de startknop.

4. Wanneer je begint op een gewone stationaire computer of laptop, krijg je niet een tegelscherm, maar meteen het bureaublad. Als er geen toetsenbord is aangesloten op tablets en smartphones, wordt de betegelde interface geladen.

5. De aanwezigheid van een aanraaktoetsenbord, wat erg handig is als je alleen een draadloze muis binnen handbereik hebt.

6. Zoeken is functioneler geworden. Dat wil zeggen, u kunt tegelijkertijd zoeken naar programma's, noodzakelijke toepassingen, zowel op internet als op uw computer. Daarnaast zijn er 2 bedieningspanelen verschenen, waarvan er één is ontworpen voor touchscreens.

Upgrade gratis naar Windows 10 en ervaar het gemak van een nieuw besturingssysteem. In dit geval moet uw huidige Windows 7 of 8 gelicentieerd zijn.

Aanbevolen: