Een Schijf Koppelen Met Een Game-image

Inhoudsopgave:

Een Schijf Koppelen Met Een Game-image
Een Schijf Koppelen Met Een Game-image

Video: Een Schijf Koppelen Met Een Game-image

Video: Een Schijf Koppelen Met Een Game-image
Video: [PS2] GRATIS MC BOOT RUNNING GAMES ZONDER FIRMWARE ZONDER DISC GAMES VANAF DE HARDE SCHIJF 2024, Mei
Anonim

Om veel bestanden van dvd-media te kopiëren, kunt u ze eenvoudig opslaan op de harde schijf van uw computer. Helaas beperkt deze methode soms de mogelijkheden van later gebruik van de opgeslagen informatie ernstig.

Een schijf koppelen met een game-image
Een schijf koppelen met een game-image

Noodzakelijk

Daemon Tools Lite

instructies:

Stap 1

Sommige games en programma's vereisen bij het opstarten een specifieke schijf in het station. Deze beveiligingsmethode is vrij eenvoudig te omzeilen door een schijfkopie te maken. Installeer het Daemon Tools Lite-programma. Dit is een gratis hulpprogramma, dus u kunt het gratis downloaden van de officiële website van de ontwikkelaars.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op nadat u het programma hebt geïnstalleerd. Start Daemon Tools en plaats de gewenste schijf in het dvd-station. Klik met de rechtermuisknop op het DT-pictogram in het systeemvak.

Stap 3

Selecteer "Afbeelding maken". Wacht tot het nieuwe menu start. Selecteer in het veld "Drive" de dvd-rom die de gewenste schijf bevat.

Stap 4

Geef de snelheid op waarmee gegevens van de schijf worden gelezen. Gebruik de minimale leessnelheid om fouten tijdens beeldvorming te voorkomen.

Stap 5

Zoek het veld Doelbestand en klik op de knop Bladeren. Selecteer een map op uw harde schijf waar het resulterende bestand wordt opgeslagen. Voer de naam van de toekomstige afbeelding in.

Stap 6

Schakel het selectievakje naast Gegevens comprimeren uit. Als u er zeker van wilt zijn dat het proces voor het maken van de afbeelding perfect is verlopen, activeert u de functie "Afbeelding verwijderen bij fout". Opgemerkt moet worden dat het beter is om deze optie over te slaan als de dvd is bekrast.

Stap 7

Om ongewenst gebruik van de afbeelding te voorkomen, vinkt u het vakje naast "Wachtwoord voor versleuteling" aan en voert u tweemaal de gewenste combinatie in. Klik op de knop Start en wacht tot het schijfbeeldvormingsproces is voltooid.

Stap 8

Nadat het hulpprogramma is voltooid, verwijdert u de dvd uit het station. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Daemon Tools en selecteer Afbeelding koppelen. Geef het pad naar het nieuw gemaakte bestand op.

Stap 9

Als je met meerdere afbeeldingen tegelijk wilt werken, installeer dan het programma Daemon Tools Pro of Alcohol 120%.

Aanbevolen: