Hoe Bestanden Te Herstellen Na Penetrator

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Na Penetrator
Hoe Bestanden Te Herstellen Na Penetrator

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Na Penetrator

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Na Penetrator
Video: Weird Sexual Rituals Followed Around The World 2024, Mei
Anonim

De eerste meldingen van het Penetrator-virus dateren uit 2007, toen een epidemie van vernietiging van Microsoft Office-bestanden, foto's, video's en muziek veel gebruikers trof. De naam van het virus komt van het Engelse penetratie - doordringen, penetreren en geeft nauwkeurig de essentie weer van het geheugen-ingezeten virusprogramma.

Hoe bestanden te herstellen na penetrator
Hoe bestanden te herstellen na penetrator

Noodzakelijk

EasyRecovery Pro

instructies:

Stap 1

Koppel de geïnfecteerde computer los van het lokale netwerk en verbreek de internetverbinding.

Stap 2

Verwijder de harde schijf van de computer en sluit de geïnfecteerde harde schijf aan op een andere computer die niet door het virus is aangetast. Als alternatief kan Windows miniPE worden gebruikt, maar deze actie kan de functionaliteit van de computer niet herstellen vanwege beschadigde systeemregistervermeldingen.

Stap 3

Start de toepassing EasyRecovery Pro en selecteer het item "Data Recovery" in de lijst aan de linkerkant van het hoofdvenster van het programma.

Stap 4

Gebruik de geavanceerde hersteloptie die door de toepassing wordt aangeboden en wacht tot de systeemcontrole is voltooid.

Stap 5

Klik op OK in het venster "Locatiewaarschuwing" dat wordt geopend om te bevestigen dat u de herstelde bestanden naar een andere schijf moet kopiëren en specificeer de schijfpartitie die moet worden hersteld in het nieuwe dialoogvenster.

Stap 6

Klik op de knop Volgende om de verificatie van de geselecteerde sectie te bevestigen en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 7

Specificeer de bestanden die u wilt herstellen in het volgende dialoogvenster en klik op de knop Volgende om uw keuze te bevestigen.

Stap 8

Klik op de knop "Bladeren" in het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer een locatie om de herstelde gegevens op te slaan.

Stap 9

Wacht tot het herstelproces is voltooid en klik op de knop Voltooien in het venster Gegevens kopiëren.

Stap 10

Klik op de knop Ja in het venster Herstel opslaan om het dialoogvenster Bestand opslaan op te roepen en gebruik de knop Bladeren om te selecteren waar u de herstelde bestanden wilt opslaan als u later naar het herstelproces wilt terugkeren.

Stap 11

Klik op de knop "Nee" in het venster "Herstel opslaan" om het proces te voltooien en bevestig uw keuze door op de knop OK te klikken.

Aanbevolen: