Een Virtuele Schijf Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Virtuele Schijf Plaatsen
Een Virtuele Schijf Plaatsen

Video: Een Virtuele Schijf Plaatsen

Video: Een Virtuele Schijf Plaatsen
Video: Virtuele machine aanmaken voor Windows Server 2016 in VIRTUALBOX 2024, Mei
Anonim

De vooruitgang staat niet stil. Voorheen moest je om een game te starten of een film te kijken een schijf kopen, deze in een schijflezer (cd-rom, dvd-rom) plaatsen, nu kun je de game starten vanaf een virtuele schijf. In feite wordt de virtuele schijf nergens geplaatst, maar gemaakt met een speciaal programma.

Een virtuele schijf plaatsen
Een virtuele schijf plaatsen

Noodzakelijk

Daemon Tools Pro

instructies:

Stap 1

Start Daemon Tools vanaf de taakbalk, via het menu Start of door te klikken op het DTPro.exe-bestandspictogram in de map met het geïnstalleerde programma. Selecteer in het programmavenster in de bovenste menubalk de sectie Tools door erop te klikken met de linkermuisknop. Roep in het menu dat wordt geopend de opdracht IDE Virtual Drive toevoegen aan of klik op het bijbehorende pictogram op het bedieningspaneel. Als het paneel met pictogrammen niet wordt weergegeven, klikt u er met de rechtermuisknop op en markeert u het basisitem met een markering. Wacht terwijl de toepassing een nieuwe virtuele schijf aanmaakt - onderaan het venster ziet u een miniatuur van de nieuw gemaakte virtuele schijf.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de virtuele schijf of dubbelklik erop met de linkermuisknop. Zolang de schijf leeg is, wordt deze weergegeven als Leeg. Selecteer Afbeelding monteren in het vervolgkeuzemenu. Geef het pad op naar het bestand dat de schijfkopie bevat (.mds,.iso, enzovoort). Selecteer het bestand zodat de naam ervan in de regel Bestandsnaam verschijnt en klik op de knop Openen. Wacht terwijl de toepassing de schijfkopie op uw virtuele schijf koppelt. Wanneer de bewerking is voltooid, verandert het uiterlijk en de naam van de virtuele schijf die u hebt gemaakt.

Stap 3

Sluit het programmavenster door op het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken of selecteer de opdracht Afsluiten in het item Bestand in de bovenste menubalk. Bevestig de actie door op de knop Ja te klikken in het venster met de vraag "Weet u zeker dat u wilt afsluiten?" (Weet u zeker dat u wilt afsluiten). Open de map Mijn computer. Samen met de lokale en verwisselbare schijven die op de computer beschikbaar zijn, ziet u de nieuw gemaakte virtuele schijf met de afbeelding erop. Werk er dan mee zoals met een gewone schijf: als autorun is voorzien, klikt u op het pictogram met de linkermuisknop, als u de schijf wilt openen om te bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u de opdracht "Openen".

Aanbevolen: