Hoe Installeer Ik Een Zoektochthelper

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Zoektochthelper
Hoe Installeer Ik Een Zoektochthelper

Video: Hoe Installeer Ik Een Zoektochthelper

Video: Hoe Installeer Ik Een Zoektochthelper
Video: How to Load a Car onto a U-Haul Tow Dolly 2024, Mei
Anonim

Quest Helper is een add-on voor het populaire online spel World of Warcraft. Dit is een van de handigste en beste add-ons voor dit spel, het belangrijkste doel is om op de kaart te laten zien waar je heen moet om de zoektocht te voltooien en wat er moet gebeuren.

Hoe installeer ik een zoektochthelper
Hoe installeer ik een zoektochthelper

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • is een World of Warcraft-klant.

instructies:

Stap 1

Start uw browser, volg de volgende link om de quest helper te downloaden en te installeren: https://www.questhelper.ru/download.html. Selecteer in het geopende venster uw versie van World of Warcraft en klik op de link "Downloaden". Selecteer de locatie om het bestand op te slaan. Klik op "OK" en wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Ga naar de map met de geïnstalleerde World of Warcraft-client om de Quest Helper te installeren. Pak het gedownloade archief uit met de quest helper naar de Interface / AddOns map van de client. Verbind vervolgens de add-on in de World of Warcraft-client zelf.

Stap 3

Start het spel, log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en ga dan naar de karakterselectiepagina. Klik op de knop "Wijzigingen" in de linkerbenedenhoek. In het geopende venster worden alle beschikbare add-ons voor de game World of Warcraft getoond. Vink het vakje aan naast de Quest Helper-add-on, hierdoor wordt deze toegevoegd aan het opstarten met de lancering van de game.

Stap 4

Configureer de zoektochthelper door de opdracht / qh instellingen in de gamechat in te voeren. Deze opdracht opent een lijst met add-on-instellingen. Een lijst met beschikbare commando's kan worden verkregen door / qh help in de chat te typen. Om de knop van de Quest Helper op de wereldkaart in te stellen, gebruik je het / qh-knopcommando.

Stap 5

Schakel indien nodig de functie in die informatie over objecten / doelen in tooltips over monsters en objecten weergeeft, gebruik hiervoor het / qh tooltip-commando. Voer de opdracht / qh nag in om alle beschikbare bijgewerkte missies weer te geven. Gebruik de opdracht / qh filterniveau om alleen de taken weer te geven die overeenkomen met uw niveau.

Stap 6

Om het formaat van de pictogrammen op het scherm te wijzigen, voert u de schaal / qh en een percentage in. Ga naar https://www.questhelper.com/command.html voor een volledige lijst met beschikbare add-on-commando's.

Aanbevolen: