Norton Updaten

Inhoudsopgave:

Norton Updaten
Norton Updaten

Video: Norton Updaten

Video: Norton Updaten
Video: How to manually update Norton Security. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig, wanneer informatietechnologieën zich in een snel tempo ontwikkelen, neemt het aantal aanvallers dat voor een of ander doel het informatieveld van iemand anders wil binnendringen voortdurend toe. Hiervoor gebruiken ze verschillende methoden en technieken, waarvan het aantal ook elke dag groeit. De meest betrouwbare beschermingsmethode is antivirussoftware, waarvan Norton AntiVirus kan worden onderscheiden. Maar zelfs een goede antivirus kan zich niet constant verdedigen tegen indringers als deze niet regelmatig wordt bijgewerkt.

Norton updaten
Norton updaten

Noodzakelijk

Personal computer, internet, Norton-programma

instructies:

Stap 1

Als u Norton AntiVirus op uw computer heeft, verloopt het updateproces snel. Als u deze software niet op uw computer heeft, moet u het programma downloaden van de officiële website https://ru.norton.com/ of koop gewoon in de winkel. Het is het beste om de officiële gelicentieerde versies te gebruiken, zodat er geen problemen zijn

Stap 2

De eerste stap bij het bijwerken van uw Norton-programma is naar: https://updatecenter.norton.com. Op deze portal kunt u eenvoudig de nieuwste programma-updates downloaden naar de versie van uw antivirussoftware. Vervolgens moet u op de knop "Nu bijwerken" klikken, die zich in het zwarte venster aan de rechterkant van de monitor bevindt

Stap 3

Wanneer u dit doet, wordt u gevraagd AutoDetectPkg.exe te downloaden, dat automatisch detecteert of u de nieuwste Norton-producten op uw computer hebt. Als u ze niet hebt, wordt het productdownloadvenster voor u geopend. Alleen die items worden geladen die je op dat moment niet op je computer hebt staan. Maak je geen zorgen over het verkeer, want alle updates zijn erg klein in volume.

Stap 4

De bovenstaande methode is alleen geschikt als u een geldig abonnement op Norton-producten hebt en gelicentieerde software gebruikt. Als u een illegale versie gebruikt of het programma eenvoudig heeft gehackt, moet u zelf nieuwe versies van internet downloaden. Zoals u kunt zien, is het bijwerken van uw Norton AntiVirus-software niet zo moeilijk en duurt het niet te lang als u een bepaalde reeks acties volgt.

Aanbevolen: