HP Voor Windows 7 Installeren

Inhoudsopgave:

HP Voor Windows 7 Installeren
HP Voor Windows 7 Installeren

Video: HP Voor Windows 7 Installeren

Video: HP Voor Windows 7 Installeren
Video: How to Install Windows 7 Step by Step on HP Laptop 2024, Mei
Anonim

Printers van HP behoren tot de meest populaire apparaten om af te drukken, niet alleen vanwege hun kwaliteit en functionaliteit, maar ook vanwege hun ondersteuning voor verschillende besturingssystemen en de mogelijkheid om gerelateerde software te installeren. Productaanpassing wordt uitgevoerd door het juiste stuurprogramma te installeren.

HP voor Windows 7 installeren
HP voor Windows 7 installeren

instructies:

Stap 1

Start de computer met Windows 7 geïnstalleerd en sluit de printer hierop aan met behulp van de kabel die in de USB-connector moet worden gestoken. Start vervolgens het apparaat en wacht tot het in het systeem wordt gedetecteerd.

Stap 2

Plaats de printerschijf in het station en wacht tot het installatieproces van het stuurprogramma is gestart. Selecteer indien nodig de versie van uw besturingssysteem (Windows 7) en volg de instructies op het scherm om de driver te installeren.

Stap 3

Als u de schijf met stuurprogramma's voor uw computer niet kunt installeren of als u de media bent kwijtgeraakt, kunt u de juiste stuurprogramma's downloaden van de HP-website. Ga ernaartoe met een browser en ga naar de sectie technische ondersteuning, die beschikbaar is via het item "Ondersteuning" in het bovenste menu van de site. Selecteer "Download Drivers" in de vervolgkeuzelijst. Selecteer in de rij "Bekijken op productcategorie" de optie "Printers". Selecteer het model van uw apparaat uit de beschikbare lijst. Selecteer Windows 7 in de lijst met besturingssystemen om het vereiste installatieprogramma te downloaden en te downloaden.

Stap 4

Voer het resulterende bestand uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Nadat u de procedure hebt voltooid, start u uw computer opnieuw op en sluit u de printer opnieuw aan op uw computer. Wacht tot het einde van de definitie van nieuwe hardware in het systeem en een melding over de succesvolle installatie van het stuurprogramma verschijnt. Het HP installatieproces voor Windows 7 is nu voltooid.

Stap 5

U kunt de printer configureren via het overeenkomstige item in het systeemmenu. Klik hiervoor op het menu "Start" - "Apparaten en printers". Selecteer een printer uit de lijst met apparatuur die op de computer is aangesloten en klik er met de rechtermuisknop op. Ga naar het gedeelte 'Eigenschappen'. Pas de eigenschappen van het afdrukken en werken met documenten die op verschillende tabbladen worden aangeboden aan en sla vervolgens de gemaakte wijzigingen op met de knop "Ok".

Aanbevolen: