Een Modem Overklokken?

Inhoudsopgave:

Een Modem Overklokken?
Een Modem Overklokken?

Video: Een Modem Overklokken?

Video: Een Modem Overklokken?
Video: SANTILA.Как убрать красную надпись при включении компа 2024, Mei
Anonim

Het belangrijkste bij het optimaliseren van de werking van de modem is het downloaden en installeren van nieuwe drivers en firmware voor de modem. Vrijwel alles wat hiervoor nodig is, staat op de websites van de fabrikanten. Al het werk aan het overklokken van de modem bestaat uit het installeren van nieuwere stuurprogramma's en firmware en het optimaliseren van de netwerkinstellingen. U downloadt zelf de stuurprogramma's en firmware, afhankelijk van wat voor soort modem u heeft en wie de fabrikant is, en instructies voor het optimaliseren van de instellingen worden hieronder gegeven.

Een modem overklokken?
Een modem overklokken?

instructies:

Stap 1

TCP / IP-instellingen. Deze instellingen spelen bijna een sleutelrol bij het optimaliseren van de werking van de modem. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar om u te helpen bij het opzetten van uw netwerk. Bijvoorbeeld het gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke programma MTUSpeed. U kunt het gratis downloaden op internet.

Stap 2

Modem- en poortinstellingen. Dit verwijst naar de poort voor het aansluiten van de modem. De poortsnelheid mag niet worden ingesteld op 115200 of hoger. En u moet onthouden dat dit niet de snelheid is voor het overbrengen van gegevens via het netwerk, maar de snelheid van de poort en de modem onderling.

Stap 3

Ga naar Configuratiescherm - Modems - Eigenschappen. Hier moeten de maximale waarden worden ingesteld.

Stap 4

Ga vervolgens naar Start - Configuratiescherm - Modems - Eigenschappen - Verbinding - Poortinstellingen. Zorg ervoor dat uw modem hardwaretransmissiecontrole gebruikt. Zorg ervoor dat u compressie gebruikt.

Stap 5

Ga naar Configuratiescherm - Netwerk - Remote Access Controller. Schakel hier alle selectievakjes uit, behalve TCP / IP. Op het tabblad "Aanvullend" in het gedeelte "Gebruik. PPTP-protocol "specificeer" Ja ". Stel de parameter "IP-pakketgrootte" in op "Auto". De optie Logboekregistratie moet zijn uitgeschakeld en de optie Compressie IPX-headers moet zijn uitgeschakeld.

Stap 6

Ga vervolgens naar Configuratiescherm - Netwerk - TCP / IP - Remote Access Controller. Schakel WINS-herkenning uit. Schakel dan het gebruik van DNS uit. En schakel alle bindingen uit.

Stap 7

Ga naar Remote Access - Uw toegangsnaam - Eigenschappen - Servertype. Op dit tabblad moet u "Landcode gebruiken" uitschakelen. Schakel vervolgens in de parameter "Servertype" softwarecompressie en het TCP / IP-protocol in. De overige beschikbare parameters moeten worden uitgeschakeld.

Aanbevolen: