Hoe De Rand Te Versnellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Rand Te Versnellen?
Hoe De Rand Te Versnellen?

Video: Hoe De Rand Te Versnellen?

Video: Hoe De Rand Te Versnellen?
Video: Tips en trucs van de meesters die echt helpen! En je weet het niet! 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van edge-based mobiel internet is gunstig voor diegenen die bewegingsvrijheid nodig hebben tijdens het werken in het netwerk. Er zijn verschillende manieren om uw verbindingssnelheid te verhogen, die variëren afhankelijk van de taak die u moet uitvoeren.

Hoe de rand te versnellen?
Hoe de rand te versnellen?

instructies:

Stap 1

De snelheidsverhoging bij het gebruik van edge is mogelijk door het verminderen van het aantal programma's dat een actieve internetverbinding gebruikt, of door het minimaliseren van de elementen die worden geladen tijdens het laden van internetpagina's. Om het surfen op het web te versnellen, is het raadzaam om de webbrowser zo te configureren dat extra elementen, zoals afbeeldingen of java- en flash-elementen, niet worden geladen. Breng deze wijzigingen aan in de instellingen van uw webbrowser. Schakel ook alle programma's uit die op de een of andere manier het laden van pagina's kunnen verstoren. Deze omvatten messengers, downloaders en torrent-clients. Het is ook belangrijk om alle actieve downloads die met de browser worden uitgevoerd uit te schakelen - ze zijn vaak de belangrijkste reden voor het langzaam laden van pagina's.

Stap 2

Optimaliseer netwerkverbindingsprocessen om de snelheid van het downloaden van bestanden te verhogen. Sluit de browser na het stoppen van alle actieve downloads. Schakel de torrent-client uit, zelfs als er geen actieve downloads zijn. Open de lade en sluit programma's die op de achtergrond worden uitgevoerd. Tijdens het downloaden is het ook raadzaam om de antivirus uit te schakelen, evenals de programma's die hun updates downloaden. Bewaak deze actie door Taakbeheer te starten en het tabblad met actieve processen te openen. Schakel alle processen uit die een update in hun naam bevatten - ze zijn momenteel updates aan het downloaden.

Stap 3

Volg bij het downloaden van een bestand met een torrent-client de richtlijnen die in de vorige stappen zijn beschreven. Configureer daarnaast de client zo dat het maximum aantal gelijktijdige downloads één is. Selecteer alle downloads en stel de uploadsnelheid zo in dat deze gelijk is aan één kilobit per seconde. Markeer de actieve download en geef deze de hoogste prioriteit door de eventuele snelheidslimiet te verwijderen. Start geen processen met een internetverbinding totdat de download is voltooid.

Aanbevolen: