Hoe Speel Je 3gp

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je 3gp
Hoe Speel Je 3gp

Video: Hoe Speel Je 3gp

Video: Hoe Speel Je 3gp
Video: Hoe speel je midgetgolf.3gp 2024, Mei
Anonim

Het 3gp-formaat gaat uit van een hoge mate van compressie van de kwaliteit van het originele videobestand, inclusief het vergroten of verkleinen van afbeeldingen. Daarom wordt dit formaat al enkele jaren standaard door een groot aantal mobiele telefoons ondersteund. Er zijn verschillende manieren om 3gp te spelen.

Hoe speel je 3gp
Hoe speel je 3gp

instructies:

Stap 1

Als je een 3gp-bestand hebt gedownload, maar je kunt het niet afspelen op een computer en je hebt een mobiele telefoon met een kleurenscherm, probeer dan 3gp erop af te spelen. Sluit hiervoor uw telefoon aan op uw computer via> https://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm. Samen met een set codecs wordt een speciale speler - Media Player Classic - op uw computer geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u uw computer na de installatie opnieuw opstart. Zoek vervolgens het gedownloade 3gp-bestand en open het met een dubbelklik. De video wordt afgespeeld in het venster Media Player Classic.

Stap 3

3gp-video die is gedownload of gekopieerd naar een computer kan worden geconverteerd naar een ander formaat om af te spelen, ondersteund door de standaard mediaspeler van het besturingssysteem. Gebruik het programma xVideo Converter om te converteren.

Aanbevolen: