Hoe Avi-formaat Te Converteren Naar 3gp

Inhoudsopgave:

Hoe Avi-formaat Te Converteren Naar 3gp
Hoe Avi-formaat Te Converteren Naar 3gp

Video: Hoe Avi-formaat Te Converteren Naar 3gp

Video: Hoe Avi-formaat Te Converteren Naar 3gp
Video: how to convert video to 3gp,mp4,avi format using total video converter 2024, Mei
Anonim

Bijna alle moderne modellen mobiele telefoons van de overeenkomstige klasse kunnen video afspelen. Maar dit betekent niet dat u elk videobestand van uw computer kunt kopiëren en dat het zal worden afgespeeld. Om dit te doen, moet je het eerst converteren van avi naar 3gp-formaat.

Hoe avi-formaat te converteren naar 3gp
Hoe avi-formaat te converteren naar 3gp

Noodzakelijk

3GP Converter Ultra-programma

instructies:

Stap 1

Om video te converteren heb je 3GP Converter Ultra nodig. Download het van internet en installeer het op de harde schijf van uw computer. Voer het programma uit. Klik in het hoofdmenu op "Toevoegen". Geef het pad op naar het videobestand dat u gaat converteren. Selecteer deze met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen" onderaan het overzichtsvenster. Het bestand is nu toegevoegd aan het programmamenu.

Stap 2

Klik nu op het mappictogram in de rechter benedenhoek. Selecteer vervolgens de map waarin de geconverteerde bestanden worden opgeslagen en klik op OK.

Stap 3

U kunt ook het apparaat selecteren waarop u videobestanden gaat afspelen. Dit kan worden gedaan met behulp van het gedeelte in de linkerbenedenhoek. Klik op de pijl naast de regel "Converteren voor". Er verschijnt een lijst met apparaten.

Stap 4

U kunt ervoor kiezen om te converteren voor telefoon, smartphone, mediaspeler of ander apparaat. Als je ervoor hebt gekozen om te converteren voor een specifiek merk telefoon, klik dan op de pijl hieronder. Er verschijnt een lijst met alle apparaatmodellen - selecteer degene die je nodig hebt.

Stap 5

Nog lager is de knop "Opties". Klik op deze knop. Er verschijnt een venster waarin u de conversieparameters kunt configureren. U kunt de bestandsresolutie, bitsnelheid, framesnelheid specificeren. Hoe hoger deze parameters zijn, hoe hoger de kwaliteit van het videobestand en bijgevolg ook de bestandsgrootte. Nadat u al deze opties hebt geselecteerd, klikt u op Toepassen.

Stap 6

Klik nu in de rechterbenedenhoek van het programmavenster op "Conversie starten". Wacht tot het proces is voltooid. Hoe groter de grootte van het originele bestand en hoe hoger de kwaliteit die u kiest, hoe langer het conversieproces zal duren. De voortgangsbalk wordt weergegeven in het programmavenster. Na het voltooien van de procedure wordt de video opgeslagen in de map van uw keuze.

Aanbevolen: