Hoe 3gp-bestanden Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe 3gp-bestanden Te Wijzigen
Hoe 3gp-bestanden Te Wijzigen

Video: Hoe 3gp-bestanden Te Wijzigen

Video: Hoe 3gp-bestanden Te Wijzigen
Video: 3GP Player video 2024, April
Anonim

De meeste relatief oude mobiele telefoons ondersteunen de afspeelfunctie van AVI- en MP4-videobestanden niet. Speciaal voor dergelijke apparaten is het 3gp-formaat ontwikkeld.

Hoe 3gp-bestanden te wijzigen
Hoe 3gp-bestanden te wijzigen

Noodzakelijk

  • - Formaat Fabriek;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Om 3gp-bestanden in een ander type te bewerken, hebt u een speciaal programma nodig. Probeer bijvoorbeeld de Format Factory-app. Met het programma kunt u de meeste bekende soorten video- en audiobestanden bekijken en bijsnijden. Download de Russische versie van dit hulpprogramma en installeer het op uw computer. Start uw pc opnieuw op en wacht tot het besturingssysteem volledig is geladen.

Stap 2

Start Format Factory en wacht tot het hoofdprogrammamenu wordt geopend. Vouw het tabblad "Video" aan de linkerkant van het werkvenster uit. Klik nu op het pictogram met de tekst "All 3gp". Klik op de knop "Map" in de rechterbenedenhoek van het menu dat verschijnt.

Stap 3

Selecteer in het venster met de titel "Volledige map toevoegen", de gewenste formaten van de bestanden die u zoekt en klik op de knop Ok. Wacht terwijl het programma alle bestanden van het opgegeven type in de geselecteerde map vindt. Na een tijdje verschijnt er een volledige lijst met bestanden die beschikbaar zijn voor conversie.

Stap 4

Markeer het 3gp-bestand dat u nodig hebt en klik op de knop "Instellingen". Vul de velden Begintijd en Eindtijd in. Het videobeeld binnen deze grenzen wordt opgeslagen in een nieuw bestand. Vink het vakje naast Bijsnijden aan en klik op OK. Wacht tot het definitieve bestand is opgeslagen.

Stap 5

Als u verschillende effecten wilt toevoegen of de inhoud van een videobestand wilt wijzigen, gebruikt u het Adobe Premier-programma. Het werkt met de overgrote meerderheid van bekende videoformaten. Start dit programma, open het menu Bestand en selecteer de gewenste 3gp-video.

Stap 6

Pas de juiste effecten toe en sla het bestand op door te drukken op de toetsen Ctrl + S. Zorg ervoor dat u het gewenste type doelbestand opgeeft. Het kan het standaard AVI-formaat zijn of verschillende andere populaire typen.

Aanbevolen: