Effecten Toevoegen Aan Foto's

Inhoudsopgave:

Effecten Toevoegen Aan Foto's
Effecten Toevoegen Aan Foto's

Video: Effecten Toevoegen Aan Foto's

Video: Effecten Toevoegen Aan Foto's
Video: 6: Foto effecten toevoegen aan je foto's met Fastfotoalbum 2024, Mei
Anonim

Een eenvoudige foto die niet is bewerkt, is soms saai en weinig expressief. Je kunt het aanzienlijk doen herleven door verschillende effecten toe te voegen. Dit kan zowel met de hulp van grafische editors als met behulp van de diensten van gespecialiseerde sites.

Effecten toevoegen aan foto's
Effecten toevoegen aan foto's

instructies:

Stap 1

Met grafische editors kunt u een breed scala aan effecten aan uw foto's toevoegen. Veel aspirant-fotografen weten echter niet hoe ze ze moeten gebruiken. En een ervaren gebruiker heeft niet altijd genoeg tijd om een foto handmatig te bewerken. In dergelijke situaties helpen speciale sites, ontworpen om kant-en-klare effecten aan foto's toe te voegen.

Stap 2

Start uw browser, ga naar de site van een willekeurige zoekmachine en voer vervolgens de volgende zoekopdracht in de zoekbalk in: "foto-effecten online".

Stap 3

Open niet meerdere websites met foto-effecten tegelijk. Ze zijn meestal overladen met scripts en uw browser kan erg traag worden. Open slechts één site om mee te beginnen.

Stap 4

Selecteer de categorie op de site waartoe het gewenste effect behoort. Bijvoorbeeld: "Frames", "Kalenders", "Afbeeldingen op tv", "Billboards", "Posters", enz.

Stap 5

U ziet voorbeelden van effecten die het gezicht van een beroemdheid gebruiken (meestal Evgeny Petrosyan). Je moet er een kiezen en dit gezicht vervangen door het jouwe.

Stap 6

Kies het effect dat je leuk vindt. Klik op de geladen pagina op de knop Bestand kiezen. Er verschijnt een bestandsselectieformulier. Navigeer naar de map waarin het fotobestand staat waarop u het effect wilt toepassen, selecteer het en druk op Enter.

Stap 7

Klik op de knop Uploaden. Wacht tot het bestand is gedownload.

Stap 8

Sommige effecten vereisen een aantal extra stappen. U kunt bijvoorbeeld de grootte van de afbeelding wijzigen, met de muis precies aanwijzen waar het gezicht zich op de foto bevindt, het jaar en de maand invoeren om een kalender te maken, een bijschrift voor de foto bedenken. Houd er rekening mee dat veel sites alleen ondertiteling in Latijnse letters toestaan. Sommige sites met fotografische effecten vereisen de Flash Player om correct te werken.

Stap 9

Wanneer de automatisch bewerkte foto klaar is, downloadt u deze naar de gewenste map.

Aanbevolen: