Foto's Toevoegen Aan Itunes

Inhoudsopgave:

Foto's Toevoegen Aan Itunes
Foto's Toevoegen Aan Itunes

Video: Foto's Toevoegen Aan Itunes

Video: Foto's Toevoegen Aan Itunes
Video: Как скинуть фото с ПК на iPhone через iTunes 2024, Mei
Anonim

ITunes is een gegevensbeheerder voor apparaten die door Apple zijn gemaakt. Met de app kunt u ook foto's en afbeeldingen rechtstreeks naar uw apparaat kopiëren. Om dit te doen, moet u de benodigde bestanden in het programma of de gewenste map op uw computer importeren en vervolgens de juiste synchronisatieoptie selecteren.

Foto's toevoegen aan itunes
Foto's toevoegen aan itunes

instructies:

Stap 1

Start iTunes op uw computer en sluit uw Apple-apparaat aan via USB met behulp van de kabel die bij de aankoop van het apparaat is geleverd. Wacht na het voltooien van de verbinding tot het apparaat in het systeem is gedefinieerd.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op het pictogram van uw apparaat in de rechterbovenhoek van het programma. In het venster dat verschijnt, ziet u een lijst met tabbladen die de overeenkomstige sectie voor synchronisatie weergeven. Selecteer het menu Foto's in de bovenste balk van iTunes-tabbladen.

Stap 3

U ziet een venster waarin alle bestanden worden weergegeven die momenteel in het programma zijn geïmporteerd. Vink het vakje aan naast "Synchroniseren" en klik op de vervolgkeuzelijst in dezelfde regel en klik vervolgens op "Map selecteren".

Stap 4

Het venster "Verkenner" wordt voor u geopend, waarin u de map moet selecteren die uw foto's en video's bevat. Selecteer met behulp van deze interface de map waarin de afbeeldingen die u aan de machine wilt toevoegen, zijn opgeslagen.

Stap 5

Klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen. Daarna kunt u nog enkele mappen toevoegen waarin andere fotobestanden zijn opgeslagen.

Stap 6

U ziet een lijst met gevonden afbeeldingen, waaronder u de afbeeldingen kunt selecteren die u nodig heeft door het bijbehorende selectievakje in het menu hieronder uit te vinken of aan te vinken. U kunt ook de optie Alle mappen selecteren om alle gegevens te synchroniseren of Geselecteerde mappen selecteren.

Stap 7

Klik na het toepassen van de benodigde instellingen op "Toepassen" en wacht tot de bewerking is voltooid. Nadat het kopiëren is voltooid, ziet u een bijbehorende melding in het programmavenster. Het toevoegen van afbeeldingen aan uw apparaat is voltooid en u kunt het loskoppelen van uw computer.

Aanbevolen: