Hoe Video Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Te Converteren
Hoe Video Te Converteren

Video: Hoe Video Te Converteren

Video: Hoe Video Te Converteren
Video: Hoe eenvoudig video naar GIF te converteren op de Mac 2024, Mei
Anonim

Het converteren van een video is niet het moeilijkste proces, waardoor je het formaat van een video kunt wijzigen zodat deze parameters heeft die verschillen van de standaard.

Hoe video te converteren
Hoe video te converteren

Video's converteren

Door video te converteren kan de gebruiker veel verschillende parameters wijzigen, bijvoorbeeld: beeldgrootte, geluid, formaat en andere. Tegenwoordig kunnen pc-gebruikers een verscheidenheid aan programma's vinden die het videoformaat zullen veranderen en het het meest geschikt maken voor de gegeven parameters. Pc-gebruikers kunnen geen video converteren zonder speciale software. Om de video te wijzigen, moet u het formaat van het uitgaande bestand en het gewenste bestand kennen. Het is op dit principe dat conversieprogramma's worden geselecteerd.

Conversiesoftware

De meest populaire software voor het converteren van video's is Free MP4 Video Converter. Mp4 is op zijn eigen manier een uniek bestandsformaat, dat door een groot aantal verschillende spelers wordt afgespeeld (ook op mobiele apparaten). Het belangrijkste voordeel van deze software is dat deze absoluut geen spyware of virussen bevat die op de een of andere manier de prestaties van het systeem kunnen beïnvloeden. Met deze software kun je veel verschillende formaten converteren, bijvoorbeeld: avi, div, mpeg, wmv, ts, 3gp, 3gpp, mpe, mpg en andere. Zelfs een beginner die nog nooit met zoiets te maken heeft gehad, kan met dit programma werken. Dit werd mogelijk dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface van het programma. Bovendien kan de gebruiker zijn eigen parameters instellen voor het uiteindelijke bestand (beeldgrootte, geluid, enz.).

Movavi Converter is ook een van de vertegenwoordigers van een vergelijkbare fauna. Het is deze converter waarmee je veel verschillende formaten kunt converteren naar de meest gevraagde en populaire - avi. Het ondersteunt veel moderne videoformaten zoals: dvd, mp4, mkv, flv, 3gp, wmv en andere. Met zijn hulp kunt u het ene formaat vertalen naar een ander formaat dat wordt geboden door de mogelijkheden van dit programma. Om uw plan uit te voeren, hoeft u alleen maar dit programma te installeren, het bronbestand te selecteren en vervolgens het laatste en te wachten tot het conversieproces is voltooid.

Gebruikers kunnen AVS Video Converter gebruiken om video te converteren. Het kan een grote verscheidenheid aan moderne formaten transcoderen naar: avi, dvd, mp4, mpeg, wmv, flv en zelfs Blu-ray. Het is net zo gemakkelijk en eenvoudig om met dit programma te werken als met andere. U moet het bronbestand en het doel selecteren en vervolgens wachten tot het proces is voltooid. Bovendien kunt u met een speciale knop uw eigen parameters voor het uiteindelijke bestand instellen.

Aanbevolen: