Hoe Video Naar Avi-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Avi-formaat Te Converteren
Hoe Video Naar Avi-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Avi-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Avi-formaat Te Converteren
Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2024, April
Anonim

Van de verschillende opslagformaten voor videobestanden is AVI de meest voorkomende. Het wordt door veel consumentenapparaten begrepen: dvd-spelers, e-books en veel modellen muziekspelers. Als het bestand waarin u geïnteresseerd bent een andere extensie heeft die niet door uw "apparaat" wordt ondersteund, is er een uitweg: veel programma's die video gemakkelijk naar avi-indeling kunnen converteren.

Hoe video naar avi-formaat te converteren
Hoe video naar avi-formaat te converteren

instructies:

Stap 1

Download software voor het converteren van video's. Een van de krachtige tools voor het converteren van de meest voorkomende formaten is het Format Factory-programma. De huidige versie is 2.80. U kunt ook Movavi Video Suite of Any Video Converter gebruiken. Met elk van deze programma's kunt u uw videobestand naar een ander formaat converteren. Laat het Format Factory zijn. Volg de link (bijvoorbeeld https://www.formatoz.com/download.html) en download het installatiebestand.

Stap 2

Installeer het programma. Dubbelklik hiervoor op het gedownloade bestand en beantwoord de vragen van de installatiewizard. Klik meerdere keren op de knop Volgende of Volgende op verschillende installatiepagina's. Klik op Voltooien of Voltooien wanneer het verschijnt en de installatie is voltooid. U kunt beginnen met het grootste deel van het werk.

Stap 3

Start de Format Factory-app. Dubbelklik met de linkermuisknop op het pictogram op het bureaublad of open het menu "Start" en vervolgens "Alle programma's" en activeer daar het pictogram van dit hulpprogramma.

Stap 4

Klik op de knop "Alles in AVI" in de taakkolom aan de linkerkant. Er wordt een venster geopend voor het converteren en selecteren van bronmateriaal. Klik op de knop "Bestand", deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van het venster. U kunt op de knop "Configureren" klikken als u andere parameters wilt kiezen. Voor de eerste keer kunt u het beste vertrouwen op automatische selectie van instellingen. De map waarin het uiteindelijke bestand zich zal bevinden, wordt aangegeven in het onderste deel van het venster. Klik op OK als u klaar bent met de conversie-instellingen. Het hoofdprogrammavenster wordt geopend.

Stap 5

Klik op de knop "Start" in het midden van het bovenpaneel om de video te verwerken. Na een tijdje, afhankelijk van het vermogen van de computer, de framegrootte en de duur van je video, zal het programma wat je hebt gekozen converteren naar avi. Een geluidssignaal en een bericht rechtsonder in het venster informeren u over het einde van het programma.

Stap 6

Open de map met het resultaat en controleer of de video wordt afgespeeld. Herhaal indien nodig de conversiebewerking met verschillende instellingen.

Aanbevolen: