Hoe Video's Naar Elk Formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Naar Elk Formaat Te Converteren
Hoe Video's Naar Elk Formaat Te Converteren

Video: Hoe Video's Naar Elk Formaat Te Converteren

Video: Hoe Video's Naar Elk Formaat Te Converteren
Video: Video's converteren met Video Shaper 2024, Mei
Anonim

Niet alle programma's hebben de mogelijkheid om video's in een bepaald formaat te lezen. Als de opname normaal op een pc kan worden bekeken, kan de lokale speler bij het uploaden naar een speler of smartphone weigeren de video weer te geven, een fout geven of het bestand onjuist afspelen. U kunt de situatie oplossen door de video naar een ander formaat te converteren.

Hoe video's naar elk formaat te converteren
Hoe video's naar elk formaat te converteren

instructies:

Stap 1

Evalueer eerst het formaat van het bestaande bestand. U herkent het aan de laatste letters na de punt in de titel van het item. Meestal zijn er video's met.ogg,.mkv,.mp4,.avi-formaten. De.vob-extensie is een dvd-bestand van een schijf,.flv is een flashfilm. Vergeet niet te kijken naar welk formaat u het record wilt terugdraaien. Dit wordt aangegeven in de instructies voor de speler of het draagbare apparaat.

Stap 2

De beschrijving van de speler op de pc geeft aan met welke soorten video hij kan werken. Sommigen van hen hebben een native converter die u kunt gebruiken. Als de videosoftware op uw pc uw opname kan opnemen en converteren naar het vereiste formaat, ga dan verder.

Stap 3

Als de standaardconverter niet het gewenste werk kan doen, download dan de software die het beste werkt. Om bestanden voor iPad, spelers en smartphones te converteren, kunnen programma's op de website van de fabrikant worden geplaatst - gebruik ze. Als die er niet zijn, kunt u ofwel een zeer gespecialiseerde converter installeren zoals flv-avi of mkv-avi, of een grootformaat converter zoals Free Video, Handbrake, Any Video, Movavi, Media Coder, MPEG Streamclip en Format Factory.

Stap 4

Voor een eenmalige conversie kun je de site bezoeken met een online converter. Deze methode is handig omdat de software niet geselecteerd en geïnstalleerd hoeft te worden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten video.online-convert.com, bconverter.com of hdconvert.com.

Aanbevolen: