Hoe Video Naar Mpeg-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Mpeg-formaat Te Converteren
Hoe Video Naar Mpeg-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Mpeg-formaat Te Converteren

Video: Hoe Video Naar Mpeg-formaat Te Converteren
Video: How To Convert Any Video Format To MP4 2024, Mei
Anonim

MPEG is een datacompressiestandaard waarvan de naam een afkorting is voor de Moving Pictures Expert Group, een groep die dit formaat sinds 1988 ontwikkelt. MPEG is vrij wijdverbreid, dus het kiezen van een programma om video naar dit formaat te converteren is geen probleem. U kunt video bijvoorbeeld converteren naar mpeg met het programma Canopus ProCoder.

Hoe video naar mpeg-formaat te converteren
Hoe video naar mpeg-formaat te converteren

Noodzakelijk

  • - Canopus ProCoder-converter;
  • - video bestand.

instructies:

Stap 1

Laad het te verwerken bestand in het conversieprogramma. Klik hiervoor op de snelkoppeling Canopus ProCoder Wizard op uw bureaublad. Selecteer in het geopende venster het item Bronvideo converteren naar een ander formaat en klik op de knop Volgende.

Stap 2

Klik op de knop Laden en selecteer het bestand dat u wilt converteren. De videoparameters en previews verschijnen in het programmavenster. Klik daarna nogmaals op Volgende.

Stap 3

Selecteer Selecteer een algemeen doel. Hierdoor kunt u onmiddellijk mpeg specificeren als het doelformaat en er niet naar zoeken in de lijst met voorinstellingen. Klik nogmaals op Volgende.

Stap 4

Selecteer mpeg in de lijst met formaten en ga naar de volgende. Indien nodig kunt u een stap teruggaan door op de knop Vorige te klikken en de vorige stappen aanpassen.

Stap 5

Klik op de rechthoekige knop rechts van het veld Waar wilt u het bestand opslaan en selecteer een locatie op uw computer waar het geconverteerde bestand zal worden opgeslagen. Selecteer Specificeer een nieuwe naam en voer een nieuwe bestandsnaam in wanneer het invoerveld actief wordt. Klik nogmaals op Volgende.

Stap 6

Controleer de instellingen die u in het programmavenster ziet. Let erop dat de framegrootte en vooral de framesnelheid per seconde samenvalt met de analoge parameters van het originele bestand. Misschien zal het aantal frames per seconde in je conversieparameters dertig blijken te zijn, wat een beetje te veel is voor een bestand dat deze parameter aanvankelijk gelijk had aan vijfentwintig of vierentwintig. Om dit op te lossen, klikt u op de knop Geavanceerde uitvoerinstellingen.

Stap 7

Pas de beeldverhouding en het aantal frames per seconde aan in het venster dat wordt geopend. De bovenste regel toont de geschatte grootte van het resulterende bestand. Als het te groot voor je lijkt, klik dan op de knop rechts van deze regel en pas de grootte van het resulterende bestand aan door de schuifregelaar in het veld Kwaliteitsinstellingen te verplaatsen. Hoe lager u de bestandskwaliteit instelt, hoe kleiner de bestandsgrootte na conversie zal zijn.

Stap 8

Nadat u de instellingen hebt voltooid, klikt u op de knop Sluiten in het instellingenvenster en op Converteren onderaan het conversievenster. Wacht tot het einde van de verwerking van het bestand.

Aanbevolen: