Hoe Een Raam Te Verplaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Raam Te Verplaatsen?
Hoe Een Raam Te Verplaatsen?

Video: Hoe Een Raam Te Verplaatsen?

Video: Hoe Een Raam Te Verplaatsen?
Video: Zelf je raam plaatsen met Roger 2024, Mei
Anonim

Een venster dat op het bureaublad is geopend, kan niet alleen binnen het scherm worden verplaatst, maar kan er ook bepaalde afmetingen en parameters aan instellen, bijvoorbeeld om het venster boven andere actieve applicaties te tonen.

Hoe een raam te verplaatsen?
Hoe een raam te verplaatsen?

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Iedereen die een computer meer voor zijn werk gebruikt, wordt waarschijnlijk meer dan eens geconfronteerd met de noodzaak om geopende vensters van mappen en applicaties op het bureaublad te verplaatsen en de grootte ervan aan te passen. Tegenwoordig kan een open document worden ingesteld op bijna alle weergaveparameters, wat het werken op een computer nog comfortabeler maakt.

Stap 2

Een geopend venster verplaatsen door mapeigenschappen. De werkbalk toont altijd een klein pictogram van het geopende document. Om het venster naar een ander punt op het scherm te verplaatsen, kunt u met de rechtermuisknop op het documentpictogram klikken en de optie "Verplaatsen" selecteren. Nadat u deze optie hebt geselecteerd, klikt u op de linkermuisknop en sleept u het venster naar de gewenste locatie terwijl u deze ingedrukt houdt. Zodra u dit heeft gedaan, klikt u nogmaals op de linkermuisknop om de positie van het venster vast te leggen.

Stap 3

Een geopend venster "direct" verplaatsen. Om snel de gewenste positie voor een geopende map in te stellen, klikt u met de linkermuisknop op de bovenrand en terwijl u de knop ingedrukt houdt, verplaatst u het venster naar een willekeurige plaats op het scherm. Om de positie vast te leggen, laat u gewoon de muisknop los.

Stap 4

Om het geopende venster de gewenste grootte te geven, beweegt u de muisaanwijzer over een rand van de geopende map. Zodra de aanwijzer in een dubbele pijl verandert, klikt u met de linkermuisknop en houdt u deze ingedrukt om de gewenste venstergrootte in te stellen.

Aanbevolen: