Hoe Een Modem Te Decoderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Modem Te Decoderen?
Hoe Een Modem Te Decoderen?

Video: Hoe Een Modem Te Decoderen?

Video: Hoe Een Modem Te Decoderen?
Video: How To Decode Or Unlock Vodafone K4201 USB Modems 2024, Mei
Anonim

Onlangs zijn populaire 3G-modems geproduceerd om te werken met een specifieke mobiele operator. Als in uw regio verschillende operators werken met verschillende voorwaarden voor communicatiekwaliteit, dan zult u moeite hebben om verbinding te maken via een simkaart van een andere operator.

Hoe een modem te decoderen?
Hoe een modem te decoderen?

instructies:

Stap 1

Om dit in te schakelen, moet u de modem decoderen. Kijk naar het model van het apparaat op de behuizing van de modem. Ook moet het model worden vermeld in de documentatie en op de productverpakking. U mag geen modemfirmware gebruiken als u niet zeker weet of u het exacte model van het apparaat kent, aangezien onjuist geselecteerde software de modem kan beschadigen. Het is ook vermeldenswaard dat alle modemfirmware-bewerkingen precies moeten plaatsvinden zoals beschreven in de instructies.

Stap 2

Zoek en download de modemfirmware specifiek voor uw model. Lees recensies over deze firmwareversie, evenals de instructies voor het installeren van het programma. Controleer alle bestanden met antivirussoftware.

Stap 3

Hercodeer de modem exact volgens de instructies in de instructies. Verwijder de simkaart vóór de firmwareprocedure en koppel het apparaat niet los van de computer, omdat knipperen de werking van de simkaart kan schaden, wat vervolgens het systeem van de volledige werking van de modem zal beïnvloeden. Als u een USB-verlengkabel gebruikt om aan te sluiten, sluit u de modem rechtstreeks aan op de poort op uw moederbord.

Stap 4

Nadat u de modem voor de eerste keer hebt ingeschakeld na het knipperen, voert u nieuwe gegevens in voor het instellen van en verbinding maken met een mobiele provider: operatornaam, toegangspunt, dns, gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord. U kunt dergelijke informatie krijgen van de operator of op internet op de officiële website. Doorgaans bieden firmwareprogramma's de mogelijkheid om met alle gangbare typen mobiele operators te werken. Om van provider te wisselen, wijzigt u de instellingen en de simkaart zelf in de modem.

Aanbevolen: