Hoe Vind Je Mooie Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Mooie Foto's
Hoe Vind Je Mooie Foto's

Video: Hoe Vind Je Mooie Foto's

Video: Hoe Vind Je Mooie Foto's
Video: BEWEGING fotograferen: zo krijg je DYNAMISCHE foto's | Straatfotografie | Zoom.nl 2024, April
Anonim

Heel vaak vragen gebruikers zich af waar ze afbeeldingen kunnen vinden, bijvoorbeeld om een presentatie te ontwerpen, of voor een collage in Adobe Photoshop, om de bureaubladachtergrond te wijzigen. Ook kunnen afbeeldingen nodig zijn om naar een mobiele telefoon te downloaden.

Hoe vind je mooie foto's
Hoe vind je mooie foto's

instructies:

Stap 1

Start uw browser, ga naar de google.ru-zoekservicesite. Om afbeeldingen over een bepaald onderwerp te vinden, voert u een zoekterm in de regel in, bijvoorbeeld "Bloemen", klik op de knop "Zoeken". Klik vervolgens in het geopende venster aan de linkerkant op de link "Afbeeldingen".

Stap 2

Selecteer het gewenste afbeeldingsformaat (groot, medium, miniaturen, groter dan …), u kunt ook de kleur instellen van de afbeelding die u zoekt. Stel indien nodig de optie "Afmetingen weergeven" in. Vervolgens geven de zoekresultaten de grootte van de afbeelding weer in pixels. Op dezelfde manier kunt u naar afbeeldingen zoeken in het Yandex-systeem (yandex.ru).

Stap 3

Volg de link yandex.ru, klik op de link "Afbeeldingen" en voer vervolgens een woord in de zoekbalk in om naar mooie afbeeldingen te zoeken. Stel vervolgens de zoekinstellingen in: maatfilter, kleurfilter. U kunt ook de optie "Visueel zoeken" gebruiken om afbeeldingen van prachtige plekken in de wereld te vinden. Het systeem biedt u de keuze uit meerdere foto's, en afhankelijk daarvan selecteert u de foto's naar uw smaak.

Stap 4

Gebruik fotobanken, sites met clipart en bronnen met broncodes voor ontwerp om naar mooie afbeeldingen te zoeken. Ga bijvoorbeeld naar de site allday.ru. Om materialen op de site te downloaden, moet u zich registreren. Selecteer in het menu aan de linkerkant de gewenste sectie om naar afbeeldingen te zoeken: "Afbeeldingen en foto's", "Pictogrammen", "Desktop Wallpapers", "Vector Cliparts", "Raster Cliparts". U kunt ook de zoekoptie gebruiken. Om dit te doen, klikt u op de juiste knop, voert u in het veld "Ik ben op zoek naar" een onderwerp in om te zoeken, selecteert u een sectie en klikt u op de knop "Zoekopdracht starten".

Stap 5

Gebruik links naar betaalde fotobronnen om naar mooie foto's te zoeken: https://www.123rf.com/, https://russki.istockphoto.com/, https://dreamstock.ru/, https://www.fotobank.ru /,

Aanbevolen: