Hoe Vind Je Een Mooie Achtergrond Op Je Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Mooie Achtergrond Op Je Bureaublad
Hoe Vind Je Een Mooie Achtergrond Op Je Bureaublad

Video: Hoe Vind Je Een Mooie Achtergrond Op Je Bureaublad

Video: Hoe Vind Je Een Mooie Achtergrond Op Je Bureaublad
Video: Windows 10 Tips: Wallpaper instellen en downloaden 2024, April
Anonim

De meeste besturingssystemen bieden de mogelijkheid om de schermbeveiliging op het bureaublad te wijzigen. Het is het beste om fotografische afbeeldingen als virtuele achtergrond te gebruiken. Je kunt ze vinden in gratis fotobanken en op de Wikimedia Commons-website.

Hoe u een mooie achtergrond op uw bureaublad kunt vinden
Hoe u een mooie achtergrond op uw bureaublad kunt vinden

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van een gratis fotobank, bijvoorbeeld Stock. XCHNG. Voer in het zoekveld een of meer Engelse woorden in die passen bij het onderwerp van de afbeeldingen die u zoekt. Een lijst met foto's met beschrijvingen die deze woorden bevatten, zal binnenkort worden geüpload.

Stap 2

Kies een van hen. De pagina wordt geladen, waar u een vergrote kopie van de afbeelding ziet. De horizontale resolutie varieert van 300 tot 400 pixels. Als het u uitkomt, downloadt u de afbeelding door de muispijl ernaartoe te verplaatsen, erop te drukken met de rechterknop en "Afbeelding opslaan" of iets dergelijks te selecteren in het contextmenu.

Stap 3

Als je foto's in hogere resolutie wilt downloaden, registreer je dan op de site. Ga hiervoor naar de link Registreren bovenaan de pagina. Vul alle velden in. Bedenk een complex wachtwoord en voer dit in de beide daarvoor bestemde velden in. Sommige van de gratis microstocks vereisen een bevestiging van registratie per e-mail. Open in dat geval de mailbox waarvan u het adres hebt opgegeven tijdens de registratie en volg de link die u in het registratiebericht hebt ontvangen.

Stap 4

Ga nu naar de site met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zoek de gewenste foto op de bron, zoals hierboven aangegeven, ga naar de pagina en klik vervolgens op de afbeelding. Het wordt geladen met maximale resolutie. Download het. Nadat u klaar bent met het gebruik van de site, volgt u de link Uitloggen.

Stap 5

Op de Wikimedia Commons-website hoeft u zich niet te registreren om bestanden in maximale resolutie te downloaden. Het is alleen vereist voor hun plaatsing op de bron. Eenmaal op de startpagina van een bron, voert u een trefwoord of zin in het zoekveld in en klikt u vervolgens op de vergrootglasknop. De eerste twintig resultaten worden geladen. U kunt naar de volgende pagina gaan door op de link Volgende 20 te klikken en naar de vorige door te klikken op de link Vorige 20. U kunt ook de modi voor gelijktijdige weergave van 50, 100, 250 en 500 resultaten inschakelen.

Stap 6

Om een vergrote afbeelding te zien, klik erop. Daarna is het mogelijk om het te downloaden in de resolutie waarin het wordt weergegeven. Hieronder ziet u een lijst met andere beschikbare formaten of de zin "Geen hogere resolutie beschikbaar". En om de foto in maximale resolutie weer te geven, klikt u erop of volgt u de link Volledige resolutie.

Aanbevolen: